RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU Fórum

#164412  Szerző: djlacee

Működnie kell, sütik, és előzmények törlése után, itt Androidon Firefox, és Windows Mobile -on Edge böngészővel is jó
 #164411  Szerző: markfelt

Attis írta:Okos telóval nem tudtam belépni. Vagyis sikeresen beléptem, de rögtön ki is dobott.
Töröld a cookiekat.
 #164410  Szerző: Attis

Okos telóval nem tudtam belépni. Vagyis sikeresen beléptem, de rögtön ki is dobott.
 #164283  Szerző: Gr3g0ry

szblcs írta:Én (eddigi admin nick) a mai nappal leköszönök az adminisztrátori pozícióról, a következő, átmeneti időszakban a fórumos feladatokat a globális moderátorok látják el.

A további tájékoztatás kapcsán már kérlek ne engem keressetek.
Akkor most itt hagysz minket? :(
 #164249  Szerző: dkemeny77

Nagyon köszönünk mindent! :)
Sok sikert, örömöt a továbbiakban!
 #164247  Szerző: markfelt

altermanus írta:pedig már annyira megelégeltem a 500-as hibakódot, hogy felajánlottam volna anyagi segítségemet - minden viccet félretéve - , de hát akkor nem fogom megtenni...
További sok sikert admin szabi!
Ez aranyos, de úgysem fogadtam volna el. :)
 #164246  Szerző: altermanus

pedig már annyira megelégeltem a 500-as hibakódot, hogy felajánlottam volna anyagi segítségemet - minden viccet félretéve - , de hát akkor nem fogom megtenni...
További sok sikert admin szabi!
 #164238  Szerző: markfelt

Attis írta:A radiosite.hu-t is érinti a döntésed?
A portál még egy darabig marad az eddigi üzemeltetőnél, többlépcsős az átadás-átvétel.
 #164237  Szerző: Attis

A radiosite.hu-t is érinti a döntésed?
 #164236  Szerző: markfelt

Attis írta:
szblcs írta:Én (eddigi admin nick) a mai nappal leköszönök az adminisztrátori pozícióról, a következő, átmeneti időszakban a fórumos feladatokat a globális moderátorok látják el.

A további tájékoztatás kapcsán már kérlek ne engem keressetek.
Köszi, Admin Szabi az eddigi munkádat! Nagyon sok sikert kívánok a privát és szakmai életedben!
:yes: :blush:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 53