RADIOSITE Fórum

• Telekom

#23864  Szerző: MrG

mgabor írta:engem most az tart vissza kissé a digitális tévézéstől, hogy a szolgáltatók kiválasztják a legszutykabb energiazabáló set-top boxokat, és három set-top boxnál amit megspórolnánk az analóg kábeltévéhez képest, az megy villanyszámlára, másrészt továbbra is gázkonvektorral szeretném fűteni a lakást.
és az is irritáló, ha van egy doboz a polcodon, amin gyakorlatilag csak csatornát válthatsz és a szolgáltató állítgatja neked :)
Nekünk már kb 15 éve van valami settopbox a tévé mellett és hidd el: nem fűti be a lakást. :D Energiát azt zabál szépen, de általában estére áramtalanítunk mindent, illetve ha nincs otthon senki, akkor is.

Viszont én most megteszem a 2. kört is a Call Centernél, mert nem sikerült egy nap alatt azt a 3 kattintást elvégezniük a központban, ami aktiválná a kártyáinkat... :mellow:
 #23863  Szerző: mgabor

engem most az tart vissza kissé a digitális tévézéstől, hogy a szolgáltatók kiválasztják a legszutykabb energiazabáló set-top boxokat, és három set-top boxnál amit megspórolnánk az analóg kábeltévéhez képest, az megy villanyszámlára, másrészt továbbra is gázkonvektorral szeretném fűteni a lakást.
és az is irritáló, ha van egy doboz a polcodon, amin gyakorlatilag csak csatornát válthatsz és a szolgáltató állítgatja neked :)
 #23853  Szerző: MrG

Tegnap éjféltől (azaz már 1 napja) nincs T-Sat csomó előfizetőnek...
Minden csatorna le van tiltva, kivéve az M2 és a SportKlub.

Ez az első nagyobb "baki".
 #23523  Szerző: Mauro

És lemondás után még az FTA adókat se lehet nézni vele.
 #23513  Szerző: mlaszlo

Aki esetleg tervezett T-Sat előfizetést társkészülékkel, annak érdemes még szeptember 1-je előtt előfizetnie:
A 2009. szeptember 1-jét követő megrendelések esetén, valamint
meglévő előfizetésnél 2. és 3. Set top box utólagos igénylésekor
a Set top boxot kizárólag vásárlási konstrukcióban tudjuk biztosítani.

http://www.telekom.hu/static/sw/downloa ... .07.31.pdf

Szeptembertől új és meglévő előfizetőknek 19900.-Ft-ért meg kell vásárolniuk a 2. illetve a 3. STB-t.
 #23477  Szerző: Zoshi

T-Home Sat: 100000 előfizető!

Meg nem erősített, T-Home-hoz közel álló, források szerint az elmúlt hét végén a DTH platform előfizetőinek száma elérte a százezres álomhatárt.

A szolgáltatás 2008 decemberében indult, alig 8 hónap alatt létesült a 100000 vételi pont.

Ez a teljesítmény példátlannak mondható az amúgy telítettnek tűnő piacon, és vannak még benne tartalékok, a rendelési stádiumban lévő leendő előfizetők száma is tekintélyesnek mondható, ennek az állománya nem csökken, folyamatosan jelentkeznek az új érdeklődők.

http://www.digiportal.hu/plugins/forum/ ... ?6024.last
 #16438  Szerző: Mauro

Chester írta:Info? Én csak változásokról tudok..

Z Europe, Vh1..
Mondták nekem, hogy lesznek új csatik. Azért kérdem, mert nem hivatalos helyről hallottam.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 37