RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#164475  Szerző: ayala

adam1400 írta:ma tényleg a R1 majmolása jutott eszembe a Musicen:

egyrészt az 1 héttel ezelőtti témát hozták fel Bochkorék a Szex című verssel kapcsolatosan.

másrészt pedig megjött ma a Smarttabletjük,lesznek Skypeosok meg FB live is,csodálom hogy Vibert nem akarnak ők is,viszont ennek örülök,hogy ide is elért a technika. :)
a téma alapja ugyanaz volt, a feldolgozás egészen más. számtalanszor volt már olyan is, amit az Öndindítóban dolgoztak fel előbb.
a tablet valamiféle együttműködés eredémenye lehet, ha már van, persze, hogy minél jobban ki akarják használni, de korábban is voltak Skype-on megoldott beszélgetések, egyszer egy játék is arra épült, valamint a FB live-ot is sokszor használták már.

nagy okosságot nem mondtál most sem.
 #164474  Szerző: adam1400

ma tényleg a R1 majmolása jutott eszembe a Musicen:

egyrészt az 1 héttel ezelőtti témát hozták fel Bochkorék a Szex című verssel kapcsolatosan.

másrészt pedig megjött ma a Smarttabletjük,lesznek Skypeosok meg FB live is,csodálom hogy Vibert nem akarnak ők is,viszont ennek örülök,hogy ide is elért a technika. :)
 #164409  Szerző: Attis

asr27 írta:
noartist írta:A most hallható mixben lement egy idézet magyarul, amiben József Attila életrajzából véltem felfedezni részleteket. Kicsit libabőr volt, zseniális, ha valaki tudja, mi volt ez, ne tartsa magában! :)
Ncore-on fent van a teljes Jován mix.
Soundcloud-on is. :D És az még teljesen legális is. :twisted:
Nyilván megérne egy elemzést, és semmi objektív alapom nincs: de megfigyelésem szerint (pl. facebook like-ok, kommentek) a "klasszik"-mixek sikeresek.
 #164405  Szerző: asr27

noartist írta:A most hallható mixben lement egy idézet magyarul, amiben József Attila életrajzából véltem felfedezni részleteket. Kicsit libabőr volt, zseniális, ha valaki tudja, mi volt ez, ne tartsa magában! :)
Ncore-on fent van a teljes Jován mix.
 #164404  Szerző: Attis

Ha jól emlékszem, ez a mix kedden délután ment le először. Jován volt az elkövetője. :)
A zene, amit hallottál: Andrewboy - Születésnapomra. (Anno a Radio Deejay elég sokat játszotta. RIP)
 #164402  Szerző: noartist

A most hallható mixben lement egy idézet magyarul, amiben József Attila életrajzából véltem felfedezni részleteket. Kicsit libabőr volt, zseniális, ha valaki tudja, mi volt ez, ne tartsa magában! :)
 #164388  Szerző: rricsi

Kezdem unni már, hogy minden hsz-ben leírod, de kit érdekel... :yuno:
robert11 írta: Troy bemondja
 #164387  Szerző: robert11

Vagy pontosítok Jess Glyn nemtudom mért mondtam Clean Banditet lehet azért mert volt már közös dal.
Dawe1797 írta:Valamire nagyon készülnek. Részletek a hétfői önindítóban. (Forrás: Geri :D )
 #164386  Szerző: robert11

Nemtudom ki hallotta Jován mixe alatt volt verselés tökre tetszett mikor a roadshow volt mondtam is hogy annó jó lett volna így megtanulni a suliban a verseket ráadásul ezt is tanultuk amit Oszkár mondott.
Én még csak ma hallottam lehet már más régebben is hogy Troy bemondja Clean Bandit don't be so heartot és Axvel és Ingrosso sun is shininget is.
 #164381  Szerző: Dawe1797

Valamire nagyon készülnek. Részletek a hétfői önindítóban. (Forrás: Geri :D )
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 565