adam1400 írta:Megkérdeztem, hogy abban az egészben mi volt lejárató, de választ még nem kaptam rá. Valaki kirakott egy videót, volt benne egy kisebb baki és ennyi. Ebben mi volt lejárató?csadam írta:Úgy látom már ennek a fórumnak bizonyos rovataiban sem írhatja le a véleményét az ember... Vagy ki lett terjesztve a fórum egészére?!mit írtál oda?
csadam írta:Úgy látom már ennek a fórumnak bizonyos rovataiban sem írhatja le a véleményét az ember... Vagy ki lett terjesztve a fórum egészére?!mit írtál oda?
Attis írta:Nemcsak chrome van mobilra...opera,mozilla.Lehet hogy a sütik fogadása le lett tiltva nálad.frekivadasz írta:Galaxy S4, Chrome nálam működik. Ezt onnan küldtem.Eddig nekem is ilyen telóm volt, nálam se volt gond.
Nálam lesz a gond, mert a telefonom gyári böngészője nem b*sz ki. Hmmm....
Attis írta:Találkoztam én is ezzel már cookie törlés megoldja.frekivadasz írta:Galaxy S4, Chrome nálam működik. Ezt onnan küldtem.Eddig nekem is ilyen telóm volt, nálam se volt gond.
Nálam lesz a gond, mert a telefonom gyári böngészője nem b*sz ki. Hmmm....
frekivadasz írta:Galaxy S4, Chrome nálam működik. Ezt onnan küldtem.Eddig nekem is ilyen telóm volt, nálam se volt gond.
djlacee írta:Működnie kell, sütik, és előzmények törlése után, itt Androidon Firefox, és Windows Mobile -on Edge böngészővel is jóNem megy. Chrome-mal próbálkozok, töröltem minden előzményt és sütit, de a hiba ugyanaz. Sikeresen belépek, és visszadob a kezdőlapra, de ott már vendégként.