RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#16447  Szerző: MrG

Nem is az, hogy silány munka, de ennek semmmmmmi értelme!
Ha 8 néven beregisztráltatnak valakivel 3 nap alatt (ki tudja, hogy mivé fajult volna még) és kérik, hogy nyomja, hogy milyen jó így, meg úgy a rádió, attól még nem fogja az ittlévő maroknyi fórumos se többet, se kevesebbet hallgatni a Slágert, meg ez amúgy sem mutatkozna meg különösebben a hallgatottsági mutatókon... Azt is kétlem, hogy a hirdetők elolvasnák a rádióról az itt felmerülő véleményeket, mielőtt szerződnének az adóval, hisz' úgysem ez a pár megnyilvánulás számít ilyen esetekben... Szerintem nem béreltek fel semmilyen céget, megy ez házon belül is, 1 ember elég hozzá.

Szóval számomra rejtély, hogy miért volt ez most jó. Sokkal értelmesebb verzió lett volna, ha ideültetnek egy embert - mint a Roxy-s Anja -, aki olvasgatja a topicot és kér minket, hogy írja le a kritika, hogy mit gondol a rádióról, hogy mitől lehet jobb, ergo kéri, hogy segítsük a munkájukat... vannak itt iqmínuszvariáns emberek, akiktől ezt nem lehet elvárni, de vannak jóhiszeműek is (szerencsére többségben), akik objektíven meg tudják fogalmazni az építő jellegű kritikáikat. Ez a húzás az idetévedő hallgatóknak és esetleg a hirdetőknek is egy nagyon szimpatikus lépés lett volna a rádió részéről, hiszen érezhetnék, hogy törődik az adó a hallgatókkal és partnereivel. Egyébként még nem késő az előzőeket beismerni és ezt meglépni.

Még azt tudom elképzelni, hogy valami "műszaki szaki" írt ide, hogy elsimítsa ezt a tompahangos dolgot a főnökei előtt, bár akkor nem tudom miért esett szó a rádió egyéb dolgairól (karaoke stb.) is. Talán szólt a marketingosztálynak is, hogy milyen jó móka hülyére venni a fórumozókat már. :lol:

Szóval khm.. ez elég gáz volt itt most, de elnézzük, elfelejtjük. :cry:
 #16445  Szerző: mg

egen, erről a sok hirtelenregisztrált egy-két hozzászólásos csakideíróról :)
 #16444  Szerző: Sakál

mg írta:egyébként az itt megjelent "nagytehetségű" marketinges szakmunkásbrigád konkrétan mit szeretne elérni, ha megkérdezhetem? :)
Ezekről az érdekes nevűekről van szó? :o
 #16443  Szerző: mg

Szabi írta:Legalább az IP címek ne lennének ugyanazok... :(
nem is ez a szomorú, hanem hogy egyáltalán van cég, ami ilyet elvállal, meg van megbízó, aki fizet ilyen silány munkáért
 #16442  Szerző: MrG

mg írta:egyébként az itt megjelent "nagytehetségű" marketinges szakmunkásbrigád konkrétan mit szeretne elérni, ha megkérdezhetem? :)
Igen, gondolkoztam, hogy mit reagáljak az itt zajló dolgokra, csomó minden eszembe jutott, de nem akartam leírni. Biztos, ami ziher, hogy ha még agyalok 1 órán át a válaszon, akkor ugyanez "jött volna ki belőlem"... :D

Legalább az IP címek ne lennének ugyanazok... :(
 #16441  Szerző: mg

egyébként az itt megjelent "nagytehetségű" marketinges szakmunkásbrigád konkrétan mit szeretne elérni, ha megkérdezhetem? :)
 #16439  Szerző: mg

kicsisuhanc írta:állítólag most valami frekvenciacsere van folyamatban a kossuth és a sláger között, talán emiatt akadhat meg... :oops: de nem értek hozzá...
hülyeség, a Magyar Rádió kérelmezte, hogy mivel a Sláger műsorszolgáltatási jogosultsága lejár, a hálózatot a Kossuth kapja meg, de az ORTT elutasította és újra kereskedelmi pályázatra írja ki a frekvenciakészletet, amit remélhetőleg nem a Sláger nyer majd :)
 #16437  Szerző: kicsisuhanc

állítólag most valami frekvenciacsere van folyamatban a kossuth és a sláger között, talán emiatt akadhat meg... :oops: de nem értek hozzá...
figyi, ez a videó, amin a nő kornyikál az csak egy sima reklám, vagy esetleg lesz valami slágeres karaoke verseny? az elég nagy siker lenne szerintem!
 #16416  Szerző: centerweb

Az utóbbi 4-5 napban többször hallottam hogy a Sláger 4-5mp-re megakad, majd 4-5mp múlva újra megy tovább. Valaki tapasztalt még ilyet? (a tokaji frekvencián hallgattam).
 #16278  Szerző: epanja

Haha:D Nagyon vicces. Szegény néninek nincs túl jó hangja, azért próbálkozik... Megasztárban azért simán döntős lenne...
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 149