RADIOSITE Fórum

• Politika

#164615  Szerző: noartist

Szerintem Trump politikája, személye egyszerűen siralmas.
Maximum rombolni fog, ha nem vágják ki időben.
Dehát na, ideje volt, hogy az oroszok a nyugati politika alakulásába is beleszóljanak. (nem)
 #164611  Szerző: markfelt

asr27 írta:Korábban nem ez volt az álláspontod, többször is erősen kritizáltad a jelenlegi kormányt és az intézkedéseit. (lusta vagyok most visszalapozgatni, de így volt!)
Sok mindenben egyet is értettem veled, az akkori politikai álláspontodban, de az általad most leírtakkal, abszolút nem tudok.
Véleményem szerint, akkor beszéltél egyenesen, inkább.
Nem, akkor kénytelen voltam értékmentesen fogalmazni, hiszen egy adminnál sztem ez alap.
 #164610  Szerző: asr27

Korábban nem ez volt az álláspontod, többször is erősen kritizáltad a jelenlegi kormányt és az intézkedéseit. (lusta vagyok most visszalapozgatni, de így volt!)
Sok mindenben egyet is értettem veled, az akkori politikai álláspontodban, de az általad most leírtakkal, abszolút nem tudok.
Véleményem szerint, akkor beszéltél egyenesen, inkább.
 #164609  Szerző: markfelt

asr27 írta:Sajnos, aki a bűnöző, maffia kormányunkat támogatja, egyszerűen nem tudom tisztelni (még az ismerőseim körében sem). Te, aki korábban, még adminként többször is baromira reális szövegeket szoktál írni a jelenlegi hatalomról, akik szét qrták a magyar rádiós piacot (is), most meg véded őket? Könyörgöm, áruld már el, hogy mitől lettél ennyire elvakult a jelen politikai hatalommal kapcsolatban?

Ezzel az olimpiás sportmániájukkal is még a végén csődbe fogják vinni az országot. rengeteg pénz fog ismét zsebbe menni ha esetleg tényleg lesz olimpia Budapesten... ez kell nekünk?
Adminként sosem voltam elfogult, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a ballibek szerint náci, a jobbosok szerint libsi voltam? :)

Most már beszélhetek egyenesen, ennyi.
 #164608  Szerző: asr27

Aztamindenit... orbán nem papírról olvassa fel az előre megírt szöveget?! Dehogynem... minden betűjét!!!
Kép

Ettől a szennylaptól nem lehet megszabadulni... Nincs lájkolva, mégis nap mint nap látom a hazugságait. :vomit:
 #164607  Szerző: asr27

Sajnos, aki a bűnöző, maffia kormányunkat támogatja, egyszerűen nem tudom tisztelni (még az ismerőseim körében sem). Te, aki korábban, még adminként többször is baromira reális szövegeket szoktál írni a jelenlegi hatalomról, akik szét qrták a magyar rádiós piacot (is), most meg véded őket? Könyörgöm, áruld már el, hogy mitől lettél ennyire elvakult a jelen politikai hatalommal kapcsolatban?

Ezzel az olimpiás sportmániájukkal is még a végén csődbe fogják vinni az országot. rengeteg pénz fog ismét zsebbe menni ha esetleg tényleg lesz olimpia Budapesten... ez kell nekünk?
 #164606  Szerző: markfelt

Attól még, hogy nem értünk egyet, a tisztelet szerintem alap lenne, kedves asr27.
 #164605  Szerző: asr27

Akkor a rangváltással együtt, agymosott szélsőjobboldali lettél? :gülü2:
 #164604  Szerző: markfelt

djlacee írta::troll: :troll: :troll: :troll: :troll: :troll:

Adminból -> troll
De nem, tényleg ez a privát véleményem.
 #164603  Szerző: djlacee

:troll: :troll: :troll: :troll: :troll: :troll:

Adminból -> troll
  • 1
  • 130
  • 131