RADIOSITE Fórum

• Politika

#164654  Szerző: BMáté

kukac írta:
BMáté írta:
kukac írta: " aminek többsége elégedett. "
- ezt honnan veszed?
2014-ben így volt. 2018-ban pedig majd kiderül.
az érdektelenség és a választási rendszer sajátos kialakítása miatt nem érvényesül a többségi akarat, de ebből még nem következik az, amit állítasz.
A választási rendszer nem sajátos. Az USA-ban és Nagy-Britanniában például sokkal inkább többségibb. Az érdektelenség másik probléma. Őket nem tudom figyelembe venni, mert lusták, érdektelenek. Nyilatkoztassák ki az akaratukat, és akkor majd változnak az arányok.
 #164652  Szerző: kukac

BMáté írta:
kukac írta:
BMáté írta:Ennek mi köze a jelenlegi kormányhoz? Más országokban nincs fagyhalál?
a jelenlegi kormány üldözi a hajléktalanokat, a szociálisan rászorulókat, a drogfüggőket.
Még jó, hogy a drogfüggőket üldözi. A többit mire alapozod? Zártak be tömegével hajléktalan szállókat?
majd ha a te gyereked is az lesz, akkor is nyilván ezt gondolod, igaz?
 #164651  Szerző: kukac

BMáté írta:
- ezt honnan veszed?
az érdektelenség és a választási rendszer sajátos kialakítása miatt nem érvényesül a többségi akarat, de ebből még nem következik az, amit állítasz.
 #164650  Szerző: BMáté

kukac írta:
BMáté írta:Ennek mi köze a jelenlegi kormányhoz? Más országokban nincs fagyhalál?
a jelenlegi kormány üldözi a hajléktalanokat, a szociálisan rászorulókat, a drogfüggőket.
Még jó, hogy a drogfüggőket üldözi. A többit mire alapozod? Zártak be tömegével hajléktalan szállókat?
 #164649  Szerző: kukac

#164648  Szerző: BMáté

- ezt honnan veszed?
 #164647  Szerző: BMáté

kukac írta:
frekivadasz írta:Rögtön a lónak az a bizonyos másik oldala.

Ez mire jó?

Akármennyire próbálom, ezeket nem tudom kiolvasni Szabolcs mondataiból.

Ja, vannak ilyenek vélemények is persze. De ez hol jelenik meg az idézett írásban?
akkor idézek:
"Én örülök a nemzeti, konzervatív fordulatnak a nyugati világban, nagyon kellő volt, a szabadosság már komoly túlzásokba esett, a rend és a normalitás kárára.

Talán most már a magyar kormányt sem éri majd annyi alaptalan és nemtelen támadás."
Írt azóta mást is... ;) Például a magánvéleménye, és az adminisztrátori állásfoglalás különbségeiről.
 #164646  Szerző: kukac

BMáté írta:
asr27 írta:
frekivadasz írta:Egy valamiben biztos vagyok: így semmit sem lehet elérni.

Változás annak kell, aki elégedetlen. De akkor az változtasson!
mellőzd már ezt az ostoba önző fideszes dumát... társadalomban élünk, együtt kell változtatnunk, egy jobb, élhetőbb Magyarországért és pont!!!!!
Jelenleg, aki nem fideszes családtag, vagy haver, az el van lehetetlenítve!!!!
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/saj ... ehervaron/
Amíg ilyen előfordul ebben az országban, addig elítélek és hülyének nézek minden olyan embert, aki fidesz párti, és így gondolkozik, mint például te!
Aki elégedett miért változtasson. Pontosan Asr, társadalomban élünk, aminek többsége elégedett. Ennyi. Akkor minek változtatni?
Az MSZP idején nem fagyott halálra senki? Ennek mi köze a jelenlegi kormányhoz? Más országokban nincs fagyhalál?
" aminek többsége elégedett. "
- ezt honnan veszed?
 #164645  Szerző: kukac

frekivadasz írta:Rögtön a lónak az a bizonyos másik oldala.

Ez mire jó?

Akármennyire próbálom, ezeket nem tudom kiolvasni Szabolcs mondataiból.

Ja, vannak ilyenek vélemények is persze. De ez hol jelenik meg az idézett írásban?
akkor idézek:
"Én örülök a nemzeti, konzervatív fordulatnak a nyugati világban, nagyon kellő volt, a szabadosság már komoly túlzásokba esett, a rend és a normalitás kárára.

Talán most már a magyar kormányt sem éri majd annyi alaptalan és nemtelen támadás."
 #164644  Szerző: BMáté

asr27 írta:
frekivadasz írta:Egy valamiben biztos vagyok: így semmit sem lehet elérni.

Változás annak kell, aki elégedetlen. De akkor az változtasson!
mellőzd már ezt az ostoba önző fideszes dumát... társadalomban élünk, együtt kell változtatnunk, egy jobb, élhetőbb Magyarországért és pont!!!!!
Jelenleg, aki nem fideszes családtag, vagy haver, az el van lehetetlenítve!!!!
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/saj ... ehervaron/
Amíg ilyen előfordul ebben az országban, addig elítélek és hülyének nézek minden olyan embert, aki fidesz párti, és így gondolkozik, mint például te!
Aki elégedett miért változtasson. Pontosan Asr, társadalomban élünk, aminek többsége elégedett. Ennyi. Akkor minek változtatni?
Az MSZP idején nem fagyott halálra senki? Ennek mi köze a jelenlegi kormányhoz? Más országokban nincs fagyhalál?
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 517