RADIOSITE Fórum

• Rádió Aktív - Sátoraljaújhely - 100.0 MHz

#16469  Szerző: tomee87

A mai naptól már Aréna sincs, helyette csak zenék szólnak jelenleg is.
És egy új szignál jelent meg amit elég gyakran tolnak:
"Durva lesz.... - (rövid tuctuc zene) - Rádió Aktív FM100"

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, h a netes stream nem szól..
 #16430  Szerző: mg

ria, ria :sleep:
 #16428  Szerző: tomee87

Pár napja egyáltalán nem hallok műsorokat és műsorvezetést, kivéve a 17:00-18:00 idősávot, akkor az Info Rádió Arénája megy.
És az elmúlt napokban megjelent több olyan szignál is, hogy " a csend unalmas, inkább hallgasson zenét! Rádió Aktív FM100".
A híreket pedig a Független Hírügynökség hírszolgálata mondja. A honlapjukon is megszűnt a hírszolgáltatás.
Fura....
 #12328  Szerző: centerweb

Most méér bulgár népzene megy? :?: :roll:
 #7264  Szerző: tomee87

dv666 írta:az aktív régen nagyon jó rádió volt még anno induláskor de most már sajnos kb 80%-ban infórádiós
műsorok vannak, csak úgy van megcsinálva mintha a sajátjuk lenne
de hátha lesz valami változás mint a szombati műsorrendben ott 16-tól is van valami új műsor meg
21-től is
jaja. Szombaton 16:00-tól 21:00-ig mixek mennek folyamatosan.
21:00-23:00 Time To Trance ÉLŐ mixműsor
23:00-0:00 pedig mix
 #7203  Szerző: dv666

az aktív régen nagyon jó rádió volt még anno induláskor de most már sajnos kb 80%-ban infórádiós
műsorok vannak, csak úgy van megcsinálva mintha a sajátjuk lenne
de hátha lesz valami változás mint a szombati műsorrendben ott 16-tól is van valami új műsor meg
21-től is
 #7194  Szerző: tomee87

A Market Mix Zemplén üzletközpont (ez a neve tomazo :D ) parkolójában a Rádió Aktív "üvölt", valahogy éreztem, hogy az fog :D
 #7146  Szerző: tomee87

centerweb írta:Erről jeek tudna mesélni, de: http://www.radioaktiv-fm100.hu/index.ph ... &Itemid=31
A főszerkesztő a TréV2 operatőre, főként Naplós riportokat csinál. Műsorvezető, aki nem másodállásba csinálja, gyakorlatilag 1 db van :D
 #7143  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:Hát én nem tudom... Szerintem ilyen minőségben [mert ez nincs utántömörítve, rendesen adásban is ilyen bitsűrűségben ment] leadni egy ilyet, hát... A másik, meg hogy tegnap vagy tegnap elött az Info Rádiós műsor 32kbps volt... szeritem ez így nem teljesen Ok.
Most komolyan. Mekkora hallgatottsága van a rádiónak? Milyen minőségű az emberanyag amivel dolgoznak? A vezetőséget mennyire érdekli ami szól? Értenek egyáltalán hozzá? Azért kérdem, mert nem ismerem a viszonyokat.

Ezekre a kérdésekre adott válaszok tükrében van értelme bármiről is beszélgetni. A minőség nem elsődleges, és ahogy én hallom vannak ott ennél nagyobb problémák is.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17