kukac írta:?frekivadasz írta:nekem pl. a saját gyermekem annál többet jelent, minthogy ekképpen leckéztessem, de hát nem vagyunk egyformák. az hogy téged nem érdekel a válasz tartalma, a te dolgod, attól még ez a magyarázat áll, nem kell elfelejteni, hogy ki milyen elvek mellé teszi le a voksát, később esetleg azzal lesz egy kalap alá véve... de téged gondolom az sem érdekel.kukac írta: persze, nyilván viseli mindenki - gondolom te is és a gyereked is ha egyszer úgy hozza az élet. Nyilván akkor is ezt fogod neki mondogatni a rács másik oldalán állva..Én eddig mindet viseltem. Így tervezem a továbbiakban is. A gyerekemet is ilyen szellemben nevelem.
Amit szblcs mondott, abban pont az van ami, egyrészt nem kellene helyette magyarázkodni, másrészt pedig a jelenlegi politikai trend pontosan ezen dolgok ellenében határozza meg magát.
Mindenkinek az van benne, amit belelát. Semminemű magyarázkodás nem volt, elmondtam, hogy én mit gondolok.
Hogy a volt, a jelenlegi, vagy a jövőbeli politikai trend hogyan határozza meg magát, a legkisebb mértékben sem érdekel.
Beidézted az írásomat, de mintha valami teljesen másra válaszoltál volna. Ha ezeket sikerült valami oknál fogva mégis leszűrni belőle, akkor pontosan itt kell abbahagynunk a beszélgetést.