szblcs írta:értem én, csinálja csak a négy fal között...kukac írta:parasztok voltak mindketten, de ezt a frusztrációt azért most már valahol meg lehet érteni.Persze, én mindenkit megértek, csak ne erőltesse rám a nézeteit.

szblcs írta:értem én, csinálja csak a négy fal között...kukac írta:parasztok voltak mindketten, de ezt a frusztrációt azért most már valahol meg lehet érteni.Persze, én mindenkit megértek, csak ne erőltesse rám a nézeteit.
kukac írta:Persze, én mindenkit megértek, csak ne erőltesse rám a nézeteit.szblcs írta:parasztok voltak mindketten, de ezt a frusztrációt azért most már valahol meg lehet érteni.kukac írta:paraszt mindenütt van, de a jobboldalon mintha direkt erre treníroznák a politikusokat és a rajongókat.Utána még be-beszólogattak mindketten, hőbörgős röhögéssel, a "biztos ez is valakinek a rokona" is elhangzott.
az első tag (amelyik szerinted kevésbé volt bunkó), pontosan mivel vívta ki magának ezt a jelzőt? Csak mert a beszélgetésből nem ez derült ki...
szblcs írta:parasztok voltak mindketten, de ezt a frusztrációt azért most már valahol meg lehet érteni.kukac írta:paraszt mindenütt van, de a jobboldalon mintha direkt erre treníroznák a politikusokat és a rajongókat.Utána még be-beszólogattak mindketten, hőbörgős röhögéssel, a "biztos ez is valakinek a rokona" is elhangzott.
az első tag (amelyik szerinted kevésbé volt bunkó), pontosan mivel vívta ki magának ezt a jelzőt? Csak mert a beszélgetésből nem ez derült ki...
kukac írta:Utána még be-beszólogattak mindketten, hőbörgős röhögéssel, a "biztos ez is valakinek a rokona" is elhangzott.szblcs írta:Ma megállítottak ezek az olimpia ellenes aláírásgyűjtő faszok a Mammutnál, és konkrétan kurva erőszakosak voltak. Ez mennyire törvényes?paraszt mindenütt van, de a jobboldalon mintha direkt erre treníroznák a politikusokat és a rajongókat.
- Uram, szép jó estét, nem írná alá Budapest és az ország érdekében?
- Jó estét, nem, köszönöm
- Miért nem? Már aláírta?
- Egyszerűen csak nem.
(másik, bunkóbb:) - Mér, Fideszes vagy?
Na, itt már elmentem.
szblcs írta:Ma megállítottak ezek az olimpia ellenes aláírásgyűjtő faszok a Mammutnál, és konkrétan kurva erőszakosak voltak. Ez mennyire törvényes?paraszt mindenütt van, de a jobboldalon mintha direkt erre treníroznák a politikusokat és a rajongókat.
- Egyszerűen csak nem.
Na, itt már elmentem.
frekivadasz írta:+1
Vigyázz Luci, ezzel most beismerted, hogy te is fideszes vagy!![]()
![]()
![]()
szblcs írta:Ma megállítottak ezek az olimpia ellenes aláírásgyűjtő faszok a Mammutnál, és konkrétan kurva erőszakosak voltak. Ez mennyire törvényes?Jól csinálták! Én is így tettem volna!
- Egyszerűen csak nem.
Na, itt már elmentem.