RADIOSITE Fórum

• Rádió Q

#16499  Szerző: Mauro

mg írta:
Mauro írta:Nem dehogy is. Csak az ok lehet volna erre.
mert ha húzna valamerre, és bekúrnák kővel, az szerinted rendben volna?
Attól függ, hogy merre húz. ;)
 #16498  Szerző: Mauro

mg írta:
Zsolt írta:Csak hát azért az egy látványstúdió, ami jól ki van világítva. A sötétben, messziről is kristálytisztán látszik, hogy ott bent emberek vannak, ami vélhetően egy olyan faj ami fájdalmat érez, ha éppen kővel megdobálják... :vomit:
ilyenkor nem ez hajtja az embert, hanem a forradalom meg a kőbambi :)
:)
 #16497  Szerző: mg

Mauro írta:Nem dehogy is. Csak az ok lehet volna erre.
mert ha húzna valamerre, és bekúrnák kővel, az szerinted rendben volna?
 #16496  Szerző: mg

Zsolt írta:Csak hát azért az egy látványstúdió, ami jól ki van világítva. A sötétben, messziről is kristálytisztán látszik, hogy ott bent emberek vannak, ami vélhetően egy olyan faj ami fájdalmat érez, ha éppen kővel megdobálják... :vomit:
ilyenkor nem ez hajtja az embert, hanem a forradalom meg a kőbambi :)
 #16495  Szerző: Mauro

mg írta:
Mauro írta:Politikailag hová húznak?
amennyire én tudom, semerre. mer, kéne?

Nem dehogy is. Csak az ok lehet volna erre.
 #16493  Szerző: mg

Mauro írta:Politikailag hová húznak?
amennyire én tudom, semerre. mer, kéne?
 #16492  Szerző: Mauro

Politikailag hová húznak?
 #16491  Szerző: Zsolt

Csak hát azért az egy látványstúdió, ami jól ki van világítva. A sötétben, messziről is kristálytisztán látszik, hogy ott bent emberek vannak, ami vélhetően egy olyan faj ami fájdalmat érez, ha éppen kővel megdobálják... :vomit:
 #16489  Szerző: LuciFerko

mg írta:bőven elég, hogy arra jártak, látták, hogy milyen szép nagy üveg, aztán elkapta őket a gépszíj, hogy bekőőőa ablakot kúúúrni meee nemvan előrehozottváááálasztááás
jaja :lol:
 #16488  Szerző: mg

bőven elég, hogy arra jártak, látták, hogy milyen szép nagy üveg, aztán elkapta őket a gépszíj, hogy bekőőőa ablakot kúúúrni meee nemvan előrehozottváááálasztááás
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 50