RADIOSITE Fórum

• Class FM

#166047  Szerző: witiruve

Közben 192-es streamjük is lett.
 #165414  Szerző: kukac

Gr3g0ry írta:
kukac írta:
Gr3g0ry írta:És esetleg "tiszta lappal" nem lehetett volna megpályázni(akár a régi névvel) a freki-csomagot? :S
Mivel az advenio álláspontja szerint az Nmhh jogtalanul döntött, ezért nincs olyan, hogy "tiszta lap". Nekik jár a freki, és ezért perelnek. Ha emellett még pályáznának is, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy mit is akarnak tulképpen?!.
Az NMHH annak idején kiosztott(?) néhány büntetést,mely következtében elméletileg akadályt adhat bizonyos "dolgokhoz".Ezért gondoltam hogy:ahelyett hogy fellebeznek a döntés ellen esetleg új névvel "tiszta lappal" pályázhatnának talán nagyobb eséllyük lehetne erre.Vagy hogy is van ez?
nem tudom, hogy annak idején ezekre a 'büntikre' mennyire mozdultak rá a classm jogászai és mennyire próbálták megfellebbezni, bírósági útra terelni az ügyeket, de ha kiderül hogy a médiatanács ezeket a büntetéseket részrehajlóan és célzatosan a classfm megregulázására és ellehetetlenítésére alkalmazta (márpedig ez könnyen kiderülhet az elmúlt évek médiatanácsi joggyakorlatát vizsgálva), ebből simán lehet idővel egy vaskos nemzetközi per, ami rendkívül rossz fényt fog vetni a kormányra, aki szereti a nyugat felé azt kommunikálni, hogy szerinte itthon mekkora nagy sajtószabadság van.
 #165198  Szerző: Gr3g0ry

kukac írta:
Gr3g0ry írta:És esetleg "tiszta lappal" nem lehetett volna megpályázni(akár a régi névvel) a freki-csomagot? :S
Mivel az advenio álláspontja szerint az Nmhh jogtalanul döntött, ezért nincs olyan, hogy "tiszta lap". Nekik jár a freki, és ezért perelnek. Ha emellett még pályáznának is, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy mit is akarnak tulképpen?!.
Az NMHH annak idején kiosztott(?) néhány büntetést,mely következtében elméletileg akadályt adhat bizonyos "dolgokhoz".Ezért gondoltam hogy:ahelyett hogy fellebeznek a döntés ellen esetleg új névvel "tiszta lappal" pályázhatnának talán nagyobb eséllyük lehetne erre.Vagy hogy is van ez?
 #165068  Szerző: kukac

#165066  Szerző: Gr3g0ry

És esetleg "tiszta lappal" nem lehetett volna megpályázni(akár a régi névvel) a freki-csomagot? :S
 #165062  Szerző: kukac

szblcs írta:Van itt jogász? Most akkor folytatódik a 103.3 (és kapcsolt társai) pályáztatása, vagy tovább csúszik a dolog?
laikusként úgy gondolom, hogy mivel a pert az Advenio kezdeményezte az nmhh ellen, ezért a per lefolyásának önmagában nincs halasztó hatálya az nmhh addigi tevékenységére. Persze az is lehet, hogy ez nem így van...
 #165060  Szerző: markfelt

Van itt jogász? Most akkor folytatódik a 103.3 (és kapcsolt társai) pályáztatása, vagy tovább csúszik a dolog?
 #164595  Szerző: Gr3g0ry

djlacee írta:Hát rohadtul nem elég, MINIMUM kéne lennie egy 256k-s streamnek is, de ha egy ilyen nagy netrádióról beszélünk, egy egész alcsatorna arzenálnak is kellene lennie...

A Telenoros dolgot meg nem reklámozzák agyon, én például nem is tudtam róla. Vodafone-osként viszont őszintén szólva nem is hat meg.

Én a Class FM helyében egyébként minden létező lehetőséget megragadnék, hogy hallgatókat toborozzak, a facebookos kampány, meg a plakátkampány úgy tűnik, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, bár azért a top3 magyarországi online rádió között mindig ott vannak.
256 elég sok pláne hogy csak online hallgathatóak,lehet hogy neked jó lehet,de azért a médiaszolgáltató szemszögéből átkellene gondolnod, ugyanis van egy sávszélesség amivel a hallgatókat kikellene szolgáltatni.És minél nagyobb az adatátvitel annál kevesebb hallgató tudja hallgatni.Persze lehet bővíteni, de a jelenlegi helyzet miatt úgyérzem, hogy nem lenne (pénzügyileg)taktikus.
 #164591  Szerző: altermanus

frekivadasz írta:Ha normális kodeket használnak, bőven elég a 128k, max a 160k is mp3 stream esetében, legtöbbször úgysem az a szűk keresztmetszet a hangminőség tekintetében, popzene esetén.
jó az 128-nak... minek több? szerintem felesleges...
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 510