RADIOSITE Fórum

• Informatika

#166282  Szerző: Sszilu

Vigyázz! A jel visszaútjának is meg kell lennie!
 #166280  Szerző: blue

Tehát a routernek kell jó helyen lennie (pl. magasabban) ha jobb lefedettséget várunk.
Amúgy ha kb. 500m-t akarok áthidalni (irányítottan) akkor parabola vagy yagi a jobb? Mert félúton van jel rálátással, nem túl sok hiányzik...
 #166256  Szerző: szemilan

Szerintem nem lesz érzékelhető javulás. Picivel erősebb lesz a jel, ahol volt eddig is. Nagyobb lefedettséget ne várj tőle.
blue írta:Üdv, ha a TP-LINK EAE4 routeren a gyári 5dBi-s antennákat 8dBi-sre cserélem akkor lesz érezhető javulás? Megéri? Mert kb 2ezer ft nem sok érte.
 #166245  Szerző: blue

Üdv, ha a TP-LINK EAE4 routeren a gyári 5dBi-s antennákat 8dBi-sre cserélem akkor lesz érezhető javulás? Megéri? Mert kb 2ezer ft nem sok érte.
 #165199  Szerző: markfelt

LF: dailymotion.com kell neked
 #165196  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Azt hiszem VÉGLEG búcsút mondok a YouTube-nak.
Két szervezet a "Rainbow Agency" és a "Merlin KVZ Digital" sorozatosan kamu szerzői jogi követeléseket nyújt be, olyan tartalmakkal kapcsolatban, amihez semmi közük az égvilágon. Csomó videóm így lett némítva, még egy haver SAJÁT zenéjét vetették le.

Sok helyen panaszkodnak rájuk internet-szerte, de eddig semmi sem történt. Hiába küldtem megvitatást, mindet elutasították (nem is foglalkoztak vele magyarul)
Úgytudom hogy a követelés közvetlenül a bejelentőhöz megy(olyasmit olvastam hogy a yt ilyesmiféle kapcsolatot tart).Szóval inkább angolul fogalmazd meg a mondandóidat.
 #165177  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Indavideó
Azt nézik külföldön? :)
 #165176  Szerző: djlacee

Indavideó
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 330