RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#165383  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:
retrocica írta:
Rápofázni az énekre pedig szakmai hiba.
Írtam már,de az egész horvát állami(!) rádióban azonnal indulnak a zenék egymás után chart,vagy mix esetében,és van olyan,hogy 2 zene alatt is egyfolytában beszélnek. (HR2 , Osijek en amikor odakapcsolok,sűrűn hallok ilyeneket)
A horvát közrádió a 90-es évek elején jár színvonalban, a kereskedelmi adók térnyerésével gyakorlatilag drasztikusan csökkent, mára a béka feneke alá került a hallgatottsága, a költségvetése pedig szánalmas. Fényévekre le van maradva az európai átlagtól.

Rápofázni a vokálra valóban szakmai hiba. Példálózni a HRT-HR-rel csak negatív értelemben lehetséges.
 #165382  Szerző: Kovi02

retrocica írta:
Írtam már,de az egész horvát állami(!) rádióban azonnal indulnak a zenék egymás után chart,vagy mix esetében,és van olyan,hogy 2 zene alatt is egyfolytában beszélnek. (HR2 , Osijek en amikor odakapcsolok,sűrűn hallok ilyeneket)
 #165377  Szerző: retrocica

jimmer írta:... tudtommal a zenon erre gyárilag nem képes
Szerintem van ilyen, beemeled az instrumentális részt (ezt tényleg külön kell elkészíteni), loop-ba teszed és arra megy a VoiceInsert, amíg start-ot nem nyomsz a VOI felvételnél.
Ez adásban beszéd alatti végtelen bed-et és azonnali dalindulást eredményez.

Szerintem ez 10 éve funkció minden menőbb rendszerben, elvileg a dalokból is ki lehet jelölni részletet a VOI loop alapjául azonban gyakran a dalokban nincs erre alkalmas rész, így külön kell gyártani pl. az instrumentális változatból, vagy egy másik mixből.

Szerintem nincs erre kapacitás és/vagy nagyon uncsi lenne 2 percnyi szöveg alatt ismételni 8 másodperces dalrészletet.

#165346  Szerző: Kovi02

OFF

A horvát állami rádión is pl. rengetegszer,ha chart vagy mix van,akkor se indítják újra,hanem hagyják lemenni,miközben beszélnek,de van olyan is,ha lemegy a zene és nem indítanak újat,akkor meg újraindul.
 #165345  Szerző: jimmer

azt loopoltatásnak hívják, és tudtommal a zenon erre gyárilag nem képes, csak ha valaki van annyira igényes hogy manuálisan megcsinálja magának pl egy audition-ben vagy esetleg van előre elkészítve X darab amiből lehet válogatni.
 #165344  Szerző: robert11

Sziasztok!
Már rég jártam itt de eddig elvoltam havazva nem igazán értem rá.
Már rég óta jár a fejemben, hogy a musicfm-n mért nem tudják azt megcsinálni mint a rádió1en, hogy míg beszél a műsorvezető, addig mindíg újrakezdik a dalt?
Régen is Balogh Tomi idejébe, mert ugye ő si sokat pofázott de most is van úgy hogy Fittiék is dumálnak és már rég megy a zene mire ők befejezeik sőt van hogy Troy megszólalása alatt is még mondják a magukét.
Ez jó megoldás lenne ott is mármint ez a variáció ahogy az r1en működik.
Tomi mondjuk Troy megszólalásáig mindíg abbahagyta a dumát meg van mikor Kata is de ez nem mindíg van így.
Remélem nem írtam sokat de ezt ki kellett fejtenem.
 #165336  Szerző: Dawe1797

Érdekes verzióban van meg nekik a Leave The World Behind: a közepén random beleszól Jamie Woon - Lady Luck. :D
 #165266  Szerző: asr27

Egyetértek. :)
Utoljára a Roxy-n, Rise-on, Face-en hallhattuk őket.
 #165265  Szerző: Dawe1797

Swedish House Maffia - Leave The World Behind. Milyen jó, hogy előkerülnek mostanában az ehhez hasonló régi nagy kedvencek!! 8-)
 #165237  Szerző: witiruve

A Music is elkezdte nyomni, az online hallgatást..
Kép
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 565