szblcs írta:Szerintem a balatoni 98.9 majd az MKR-nek megy, de passz, ezt most nem merem megtippelni se.Na neee

Ilyet még véletlenül sem szabad leírni vagy mondani, mert még a végén meg is csinálják, hogy nekik adják...
szblcs írta:Szerintem a balatoni 98.9 majd az MKR-nek megy, de passz, ezt most nem merem megtippelni se.Na neee
frekivadasz írta:Műszaki csapattal legtöbbször akkor van probléma, ha fentről meg van kötve a kezük.Legtöbbször.
asr27 írta:A 98.9 akkor is távolabb szólt, mint a 105.7! Déli irányba mindenképp, Nyugat felé is, még Zalakaroson is elfogadható minőségben jött a kocsiban.Jobb autórádióval lazán jön Marcaliban is karcmentesen.
Keleti irányba pedig szinte össze is ért a 88.1-el, amikor ott is a Rise szólt.
A 105.7-et ehhez képest, már Fonyód után elkezdi csapkodni a HRT.
asr27 írta:A 98.9 akkor is távolabb szólt, mint a 105.7! Déli irányba mindenképp, Nyugat felé is, még Zalakaroson is elfogadható minőségben jött a kocsiban.Amúgy Tihanyba van koordinálva a 97,6-is,az mondjuk a HRT-n kívül az Anténa Rock-kal is összeakadna.
Keleti irányba pedig szinte össze is ért a 88.1-el, amikor ott is a Rise szólt.
A 105.7-et ehhez képest, már Fonyód után elkezdi csapkodni a HRT.
Kovi02 írta:Azt a szlovák verte szét a 99-en már Lepsénynél sokszor.mihalylovics írta:De nem annyira zavaros,rögtön mellette nincs nagyadó.(A Klagenfurt 98,8 FM4-et meg szerintem azért gyengébb mint a 105,8 HRT)noartist írta:És a balatoni 98.9?Azzal nem érnének sokat, nagyjából azonos a 105.7-tel.
djlacee írta:Főleg mert az nem Klagenfurt, hanem Sankt PöltenJa,tényleg.