RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#165645  Szerző: Attis

Felmondott Gundel-Takács Gábor. (Lumiával nehéz hivatkozást kreálni, de forrás a Magyar Nemzet, aminek megerősítette a hírt)
M4 Sporton már csak egy egy jó kommentátor maradt. :(
Az origón lemehet még ilyen őszinte anyag??
http://www.origo.hu/teve/20170216-inter ... iaban.html
 #164839  Szerző: altermanus

Attis írta:
altermanus írta:volt dal, csak azt felénk macskanyávogásnak hívják... :troll:
Az, hogy neked nem tetszik, egy dolog. Én pl. a rock zenének hívott vacaktól kapok hányingert.
A műsorváltozás oka pedig ismert, és azt gondolom, hogy jogos.
:cry:
izlések, és pofonok, de a változással én is egyetértek...
 #164816  Szerző: Attis

altermanus írta:volt dal, csak azt felénk macskanyávogásnak hívják... :troll:
Az, hogy neked nem tetszik, egy dolog. Én pl. a rock zenének hívott vacaktól kapok hányingert.
A műsorváltozás oka pedig ismert, és azt gondolom, hogy jogos.
:cry:
 #164407  Szerző: altermanus

Ha jól látom fejlődnek! A Dal 2017 HD-ben? Tavaly felkonvertál HD volt...
 #164277  Szerző: altermanus

mlaszlo írta:
altermanus írta:a Duna World azért Duna World, mert a föld minden pontján lehet fogni műholdvevővel... bár engem is zavar ez a wööölldönzés, de hát... mit lehet tenni... mondjuk anno a Duna TV-t is erre alkották, hogy a kint élő magyarok tudjanak legalább egy magyar adást nézni... a BBC World News is azért World... vagy tévedek?
igen! ha valaki megkérdezi, azért van rajta sok ismétlés, sőt ha jól tudom - és itt is javítsatok ki ha tévedek - a Duna World nem minden kábelszolgáltatónál van jelen.
A Duna TV emlékeim szerint anno a Kárpát-medencében élő magyarok számára indult, aztán a 2000-es években bővült ki a sugárzás más kontinensekre is.
A World szóval nincs baj, csak tessék már angolosan kiejteni :)
A Duna World az MTVA csatornák műsoraiból válogat és csak olyan műsorokat tűz képernyől, amelyek a világ bármely részén szabadon bemutathatóak. Saját tartalma ebből kifolyólag nincs.
Magyarországon a csatorna digitális platformon kötelezően továbbítandó SD formátumban, az M5-höz hasonlóan.
ennek ellenére a noname kábelszolgáltató nem tette meg ezt, bár lehet, hogy analóg adás volt... annyira nem figyeltem... (nem tarr, meg PR-Telecom vagy hasonló hanem... ha most ha pisztolyt szegeznének a fejemhez :shoot: se tudnám megmondani melyik szolgáltató az, de azt tudom, hogy egy 500 lelkes település volt Veszprém megye keleti felébe)
 #164269  Szerző: mlaszlo

altermanus írta:a Duna World azért Duna World, mert a föld minden pontján lehet fogni műholdvevővel... bár engem is zavar ez a wööölldönzés, de hát... mit lehet tenni... mondjuk anno a Duna TV-t is erre alkották, hogy a kint élő magyarok tudjanak legalább egy magyar adást nézni... a BBC World News is azért World... vagy tévedek?
igen! ha valaki megkérdezi, azért van rajta sok ismétlés, sőt ha jól tudom - és itt is javítsatok ki ha tévedek - a Duna World nem minden kábelszolgáltatónál van jelen.
A Duna TV emlékeim szerint anno a Kárpát-medencében élő magyarok számára indult, aztán a 2000-es években bővült ki a sugárzás más kontinensekre is.
A World szóval nincs baj, csak tessék már angolosan kiejteni :)
A Duna World az MTVA csatornák műsoraiból válogat és csak olyan műsorokat tűz képernyől, amelyek a világ bármely részén szabadon bemutathatóak. Saját tartalma ebből kifolyólag nincs.
Magyarországon a csatorna digitális platformon kötelezően továbbítandó SD formátumban, az M5-höz hasonlóan.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 235