SzD írta:Van egy erős gyanúm, miszerint ennek a rádiónak már nem sok van hátra. Persze lehet, hogy nem szűnik meg teljesen, de az biztos, hogy jelentős változáson megy majd keresztül...Ez valami belső infó, vagy "megérzés"?
Habár inkább az a valószínűbb, hogy bezár a bazár...
Egyébként tényleg alig van reklám, mostanság éppen kettő (egy bank és egy termálfürdő), bár fontos kiemelni, hogy non-profitként van bejegyezve, tehát frekvencia díj helyből nincsen.
Tegnap összesen három műsor volt megtartva (a sokból).
Arról nem is beszélve, hogy botrányosan szól a rádió, én nem értek hozzá, hogy túl van lökve, túl nagy a sávszél, vagy túl van kompresszálva, de egyszerűen egy borzalom.
Ennek ellenére én nem látom, hogy döglődne a rádió, vannak új műsorok, vannak fejlesztések, óriásplakát, látszik az igyekezet. Pl. tegnap óta újra a régi adón szól (pár hónapja tartalékról ment), így javult a vételkörzet, bár még így is kicsi (kicsit groteszk, hogy egy közlekedési rádiót pl. az M7-esen Érdnél már alig lehet fogni). Szerintem a szakértelem ami hiányzik a rádióból, mert a vannak jó és érdekes műsorok, én szeretem a Radio Q-t, de a nevéből Q betűt nem találom találónak.