Csongii írta:Persze, 3 kW a Misináról.szblcs írta: Szerintem rosszul értettél valamit.Az valami Régiós lefedettségű lesz talán?!
Plusz az új pécsi szólni fog Mohácson is...
Csongii írta:Persze, 3 kW a Misináról.szblcs írta: Szerintem rosszul értettél valamit.Az valami Régiós lefedettségű lesz talán?!
Csongii írta:Hát, a 101,7-et írták ki,de déli irányba a 120kW-s 101,8 RTS 202 szerintem nem sok esélyt ad neki.(pl. itt a 10km-re lévő 5kW-s adónál(100,6) több helyen találok vételminimumot mint a 100km-re lévő 120kW-s 101,8 nál) Északi irányba meg "olcsó" rádióval ott lesz az úzdi 101,5 ami elnyomja.szblcs írta: Szerintem rosszul értettél valamit.Az valami Régiós lefedettségű lesz talán?!
szblcs írta: Szerintem rosszul értettél valamit.Az valami Régiós lefedettségű lesz talán?!
szblcs írta:Szerintem rosszul értettél valamit.A 101,7-re gondolsz(hogy szólni fog Mohácson?)
BMáté írta:Szerintem rosszul értettél valamit.mihalylovics írta:Teljesen igaz, bocsánat figyelmetlen voltam...BMáté írta:A jelenleg inaktív budapesti 95.3 miatt.
Miért nem? Szeged 95,4 miatt?![]()
ON
Akkor ebből a rádióból valószínűleg hamarosan Pécs 1 (esetleg Baranya) lesz?!
Szóba került korábban - ha jól értettem -, hogy Mohács 93,8 MHz nem lesz része ennek. "Megy" a központi Rádió 1-hez?
mihalylovics írta:Teljesen igaz, bocsánat figyelmetlen voltam...BMáté írta:A jelenleg inaktív budapesti 95.3 miatt.szblcs írta:Kecskemét 95.3 nem használható...Miért nem? Szeged 95,4 miatt?
BMáté írta:A jelenleg inaktív budapesti 95.3 miatt.szblcs írta:Kecskemét 95.3 nem használható...Miért nem? Szeged 95,4 miatt?
szblcs írta:Köszi a gyors választ!BMáté írta:Elég gyanús, hogy most szinte mindent visz majd a "központi" R1 a hetente 3-3 kiírt helyi frekik közül, de még nem zárult le a csabai pályázat.szblcs írta: ...Békéscsabával...OFF
Itt lehet tudni egyébként, hogy mi a helyzet? A 88,9 MHz-re a Radio Plus Kft., meg a helyi Rádió 1-esek pályáztak, idáig képben vagyok. Azóta valami hír?
szblcs írta:Kecskemét 95.3 nem használható...Miért nem? Szeged 95,4 miatt?
BMáté írta:Elég gyanús, hogy most szinte mindent visz majd a "központi" R1 a hetente 3-3 kiírt helyi frekik közül, de még nem zárult le a csabai pályázat.szblcs írta: ...Békéscsabával...OFF
Itt lehet tudni egyébként, hogy mi a helyzet? A 88,9 MHz-re a Radio Plus Kft., meg a helyi Rádió 1-esek pályáztak, idáig képben vagyok. Azóta valami hír?