RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#165920  Szerző: Kovi02

Wolfman írta:Szerintem a Pécs 1 teljesen jó név lenne, egyébként ez a legvalószínűbb is.
Ha már franchise: EHR?
Az EHR format tulajdonképpen top40 zene szövegelés nélkül,ez nemigen fér bele az itthoni szabályozásba.
 #165912  Szerző: djlacee

Akkor vegyenek meg egy márkát, vagy franchise -ként üzemeltessenek például egy Energy (NRJ)-t

Ja de várjunk, ez hülye ötlet, hiszen ez Magyarország, itt egy ilyen lefedettségű, nem Vajna-tulajdonú rádiónak nincs erre pénze :(
 #165911  Szerző: kukac

patrikeskiss92 írta:
szblcs írta:Vagy legyen a neve valami tök más, ami jól cseng. Erőltetetten ne akarjon hasonlítani a Rádió 1-re.
Akkor legyen a leendő nevük Baranya FM, és ennyi! Így az összes frekin jól fog csengeni ez a név, amennyiben nem lesz semmilyen jogi akadályuk.

Vagy azt az ötletet inkább engedjem el? Ha igen, akkor mégis hova :question:
ez de szarul hangzik... :)
 #165906  Szerző: patrikeskiss92

szblcs írta:Vagy legyen a neve valami tök más, ami jól cseng. Erőltetetten ne akarjon hasonlítani a Rádió 1-re.
Akkor legyen a leendő nevük Baranya FM, és ennyi! Így az összes frekin jól fog csengeni ez a név, amennyiben nem lesz semmilyen jogi akadályuk.

Vagy azt az ötletet inkább engedjem el? Ha igen, akkor mégis hova :question:
 #165896  Szerző: kukac

SIR írta:Szerintem ez a névváltás dolog kicsit késő, hacsak az új program nem lesz elsöprően jó.
Rebranding iszonyat meló - és pénz, ha jól szeretnék csinálni - és hát a hallgatói recall évekig kitart, ami a változás eredményét eltolja; tehát az új jövevények többszörös ugródeszkával indulnak.
Itt csak előre lehet menekülni, de ahhoz iszonyat erőforrások, innovatív ötletek és profi kivitelezés kell
Egyetértek, de ez a kisebbik rossz, egyszer el kell kezdeni - nyilván jó időben kell meglépni, de nem lesz más választásuk.
 #165893  Szerző: SIR

Szerintem ez a névváltás dolog kicsit késő, hacsak az új program nem lesz elsöprően jó.
Rebranding iszonyat meló - és pénz, ha jól szeretnék csinálni - és hát a hallgatói recall évekig kitart, ami a változás eredményét eltolja; tehát az új jövevények többszörös ugródeszkával indulnak.
Itt csak előre lehet menekülni, de ahhoz iszonyat erőforrások, innovatív ötletek és profi kivitelezés kell
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 482