RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU Fórum

#166310  Szerző: Attis

szblcs írta:
Attis írta:Fiúk! Miért lettünk cenzúrázva?
Kedves Admin! Választ kérek!
Olvass vissza...
OMG...
 #166309  Szerző: markfelt

Attis írta:Fiúk! Miért lettünk cenzúrázva?
Olvass vissza...
 #166308  Szerző: Attis

Fiúk! Miért lettünk cenzúrázva?
 #166307  Szerző: markfelt

altermanus írta:na megy a vita... akkor én is szeretnék megszólalni hasonló tapasztalatokkal...
igaz nem fórumom, FB Group admin vagyok... egy helyi csoportot szerettem volna, ahol bárki elmondhatja a véleményét. Aztán jól tudjuk vannak ezek a facebook vírusok, hogy csak úgy posztolnak valamit egy csoportba. ezért úgy van beállítva a csoport, hogy csak akkor jelenik meg a bejegyzés, ha mi azt engedélyezzük, és minket is értek vádak, hogy cenzúrázunk, holott csak a ilyeneket és a személyeskedő megjegyzéseket akarjuk kizárni...
...
a lényeg, hogy én is így cselekedtem volna, és igazat adok szblcs-nak
:yes:

Őszintén szólva engem is felbasz, hogy egy rádió cenzúráztat valamit, egyáltalán nem elegáns, és a topicban is látható, kvázi keresztes háborút indít, tehát a brandnek biztosan nem használ, de ha ezt már meglépték, akkor sajnos ez a fórum túl kicsi ahhoz, hogy lehessen tenni ellene. Pontosabban, hogy leszarjon egy ilyen felszólítást.

Többször volt már ilyen sajnos, igaz, legtöbb esetben személyek "fenyegetőztek".

Sajnos arra semmilyen üzemeltetőnek nincsen energiája és pénze, hogy beleálljon egy ilyen bírósági ügybe.
 #166303  Szerző: altermanus

na megy a vita... akkor én is szeretnék megszólalni hasonló tapasztalatokkal...
igaz nem fórumom, FB Group admin vagyok... egy helyi csoportot szerettem volna, ahol bárki elmondhatja a véleményét. Aztán jól tudjuk vannak ezek a facebook vírusok, hogy csak úgy posztolnak valamit egy csoportba. ezért úgy van beállítva a csoport, hogy csak akkor jelenik meg a bejegyzés, ha mi azt engedélyezzük, és minket is értek vádak, hogy cenzúrázunk, holott csak a ilyeneket és a személyeskedő megjegyzéseket akarjuk kizárni...
...
a lényeg, hogy én is így cselekedtem volna, és igazat adok szblcs-nak
 #166272  Szerző: markfelt

Bocs, hozzászólok, nem elegáns, de letojom.

A régi admin is pontosan ugyanígy kellett volna, hogy eljárjon ebben az esetben, úgyhogy azt kell mondjam, teljesen helyesen járt el az új staff. Ha egy rádió szól, hogy sérti az érdekit valami, akkor sajnos muszáj kommentet szanálni. Majd ha egy jogi stáb is lesz az oldal mögött, akkor meg lehet tenni, hogy bent hagyunk mindent. Arról, hogy miért töröltetett a rádió és mit, nem a radiosite fórum tehet.

--

Továbbá a régi admin, azaz én, még kitöröltem volna és örökre a partvonalra helyeztem volna azt a gyakorlatilag szociopata felhasználót, aki állandóan machinál és élvezi, hogy rombolhat. Mikor már alig van ember, aki szóbaáll vele, és mikor már senki nincs, aki ne tudná, hogy milyen is ő. Egy dologért, hogy érezze valami hasznát saját magának, mert amúgy nincs.

Most már a háttérből üzenem: jöhet a DDoS, mint mindig, most se lesz értelme.

Tudja, hogy kinek kell magára vennie.
 #166271  Szerző: Milán

asr27 írta:meg már a fórum is :D
... nem lenne gond a fórummal, ha lenne szűrés, és ki lennének szűrve a "trollok"... Mert amikor én regisztráltam ide, még 2011-ben akkor még nem ilyen volt. Mondjuk akkor az "egymást betámadjuk, és szar amit csinálsz" c. sztori ment :)
 #166270  Szerző: asr27

vicc kategória az egész, meg már a fórum is :D
 #166269  Szerző: Milán

Ennek az egész sztorinak nagyobb a füstje mint a lángja...
 #166268  Szerző: frekivadasz

Oszoljunk kérem, nincs itt már semmi látnivaló.

Jó dolgok ezek amúgy. Minden a helyére kerül.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 53