RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#16637  Szerző: mg

ezen?
tavaly a Heineken volt ilyen jófej, többekközt a mi fórumunkba fosta bele, hogy a reklámhonlapjukon Balaton Sound jegyet lehet nyerni, milyenjó. nem töröltem, külön kiemelt helyre raktam és odaírtam hozzá, hogy lássa mindenki, mekkora szarevő banda :) aztán írtam nekik, hogy a fórumunk sajnos nem ingyenreklámhely, elnézést kérünk, ha félreérthető volt, viszont küldöm hirdetési árjegyzékünket és mivel látjuk, hogy nagyon nincs pénzük, ha már az ingyenes hirdetési lehetőségeket keresik, így 25% kedvezményt is kapnak :D
nem válaszoltak a rohadékok :)
 #16634  Szerző: Sokol404

Zolee(ractive) írta:Pfff... érdeklődve néztem, hogy milyen sok új taggal bővültünk hirtelen, de amikor elkezdtem összeesküvés-elméleteket gyártani, inkább bezártam az ablakot... de ezek szerint mégis! Ennyit róluk! Tovább "nőttek" a szememben.
So-so.

El vagyok képedve!

:hit:
 #16557  Szerző: Zolee(ractive)

Pfff... érdeklődve néztem, hogy milyen sok új taggal bővültünk hirtelen, de amikor elkezdtem összeesküvés-elméleteket gyártani, inkább bezártam az ablakot... de ezek szerint mégis! Ennyit róluk! Tovább "nőttek" a szememben.
 #16456  Szerző: LuciFerko

MikySoft írta:én szeretem ahogy próbálkoznak, aranyosak.
azt hiszik nem írja ki a hostjukat, ip címüket minden egyes hozzászólásnál.

bár vannak kétségkívül rafinált emberek is, akik a társcégük gépeiről írnak.
itt tartunk.
vagy egyhelyről lopják a wifit :hehe:
 #16454  Szerző: rsite1

én szeretem ahogy próbálkoznak, aranyosak.
azt hiszik nem írja ki a hostjukat, ip címüket minden egyes hozzászólásnál.

bár vannak kétségkívül rafinált emberek is, akik a társcégük gépeiről írnak.
itt tartunk.
 #16453  Szerző: MrG

Ja, meg amúgy sem ez az első eset, az a poén...
Rájzéktól is van itt "küldöttség", aki írogat a Roxyba feszt. Tiszta vicc... :lol:
Bár még egyelőre nincs leleplezve...

szerk.: még nagyobb poén, hogy mennyi aktiválatlan júzernevet látok még az adminpultban. :D Lehet mégis igaz, hogy ez ilyen felbérelt cég "munkája". :D
 #16451  Szerző: rsite1

LuciFerko írta:
mg írta:egyébként még annyit a nagytiszteletű marketinges brigádnak és a Slágernek, hogy ha 2009-ben egy országos kereskedelmi rádió nagy dobásként annyit tud felmutatni, hogy karaokeverseny, az bizony vérciki, égő, közröhej és botrány
falura jó az
jah, enyingre nem. :D
 #16449  Szerző: LuciFerko

mg írta:egyébként még annyit a nagytiszteletű marketinges brigádnak és a Slágernek, hogy ha 2009-ben egy országos kereskedelmi rádió nagy dobásként annyit tud felmutatni, hogy karaokeverseny, az bizony vérciki, égő, közröhej és botrány
falura jó az
 #16448  Szerző: mg

egyébként még annyit a nagytiszteletű marketinges brigádnak és a Slágernek, hogy ha 2009-ben egy országos kereskedelmi rádió nagy dobásként annyit tud felmutatni, hogy karaokeverseny, az bizony vérciki, égő, közröhej és botrány
 #16447  Szerző: MrG

Nem is az, hogy silány munka, de ennek semmmmmmi értelme!
Ha 8 néven beregisztráltatnak valakivel 3 nap alatt (ki tudja, hogy mivé fajult volna még) és kérik, hogy nyomja, hogy milyen jó így, meg úgy a rádió, attól még nem fogja az ittlévő maroknyi fórumos se többet, se kevesebbet hallgatni a Slágert, meg ez amúgy sem mutatkozna meg különösebben a hallgatottsági mutatókon... Azt is kétlem, hogy a hirdetők elolvasnák a rádióról az itt felmerülő véleményeket, mielőtt szerződnének az adóval, hisz' úgysem ez a pár megnyilvánulás számít ilyen esetekben... Szerintem nem béreltek fel semmilyen céget, megy ez házon belül is, 1 ember elég hozzá.

Szóval számomra rejtély, hogy miért volt ez most jó. Sokkal értelmesebb verzió lett volna, ha ideültetnek egy embert - mint a Roxy-s Anja -, aki olvasgatja a topicot és kér minket, hogy írja le a kritika, hogy mit gondol a rádióról, hogy mitől lehet jobb, ergo kéri, hogy segítsük a munkájukat... vannak itt iqmínuszvariáns emberek, akiktől ezt nem lehet elvárni, de vannak jóhiszeműek is (szerencsére többségben), akik objektíven meg tudják fogalmazni az építő jellegű kritikáikat. Ez a húzás az idetévedő hallgatóknak és esetleg a hirdetőknek is egy nagyon szimpatikus lépés lett volna a rádió részéről, hiszen érezhetnék, hogy törődik az adó a hallgatókkal és partnereivel. Egyébként még nem késő az előzőeket beismerni és ezt meglépni.

Még azt tudom elképzelni, hogy valami "műszaki szaki" írt ide, hogy elsimítsa ezt a tompahangos dolgot a főnökei előtt, bár akkor nem tudom miért esett szó a rádió egyéb dolgairól (karaoke stb.) is. Talán szólt a marketingosztálynak is, hogy milyen jó móka hülyére venni a fórumozókat már. :lol:

Szóval khm.. ez elég gáz volt itt most, de elnézzük, elfelejtjük. :cry:
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 149