kukac írta:Hogy ésszerűbb, szakmaibb lett a kormányközeli médiarendszer, és számomra kevésbé antipatikus.szblcs írta:De, lehet a múlthoz is hasonlítani, miért ne?persze lehet, az almát is a körtéhez - csak mit akarsz vele bizonyítani?
kukac írta:Hogy ésszerűbb, szakmaibb lett a kormányközeli médiarendszer, és számomra kevésbé antipatikus.szblcs írta:De, lehet a múlthoz is hasonlítani, miért ne?persze lehet, az almát is a körtéhez - csak mit akarsz vele bizonyítani?
szblcs írta:De, lehet a múlthoz is hasonlítani, miért ne?persze lehet, az almát is a körtéhez - csak mit akarsz vele bizonyítani?
asr27 írta:A reklámok teljesen függetlenek Vajnától... én most a műsortartalomról, csatornákról beszélek.szblcs írta:OFF: Szerintem a Vajna média sokkal, de sokkal szabadbb, mint a Simicska birodalom volt a G nap előtt.Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom.
Most ki lehet mondani dolgokat, sőt, egyedül a Tények elfogult.
Andy sokkal inkább piaci (és szakmai) alapon működteti a dolgait, látszik, hogy nem csak a választásokig tervez.
Annak idején nem volt ennyi hazug állami reklám. Akkor is volt, mégegyszer mondom, de nem ennyi.
szblcs írta:OFF: Szerintem a Vajna média sokkal, de sokkal szabadbb, mint a Simicska birodalom volt a G nap előtt.Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom.
Andy sokkal inkább piaci (és szakmai) alapon működteti a dolgait, látszik, hogy nem csak a választásokig tervez.
szblcs írta:Szerintem a Vajna média sokkal, de sokkal szabadbb, mint a Simicska volt a G nap előtt.nem a múlthoz kell hasonlítani, hanem ahhoz, hogy a jelenben, hozzá képest mások milyenek.
Dawe1797 írta:Hát még a tulajdonosi kör meg a stábja.asr27 írta:Az nem számít(ott?), amikor a konkurencia vezérigazgatóját próbálják lejáratni minden órában. Az sem számít, hogy mindent megpróbálnak elkövetni a konkurencia ellehetetlenítése érdekében. Lásd, utólag direkt azokra a napokra szervezik a bulijukat, amikorra a konkurencia is tette, jóval korábban. Nem tudom ki az új admin, de vagy az r1hez köthető cégnél van, vagy imádja a vajna rádiót. A r1 topikjában ahogy reagált mások posztjaira, abból minden érthetö.Szívemből szóltál... gusztustalan az R1
altermanus írta:Én is.kukac írta:Vicc volt.tudom, de én komolyan írtam...