RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU Fórum

#166371  Szerző: markfelt

kukac írta:
szblcs írta:De, lehet a múlthoz is hasonlítani, miért ne?
persze lehet, az almát is a körtéhez - csak mit akarsz vele bizonyítani?
Hogy ésszerűbb, szakmaibb lett a kormányközeli médiarendszer, és számomra kevésbé antipatikus.
 #166370  Szerző: kukac

szblcs írta:De, lehet a múlthoz is hasonlítani, miért ne?
persze lehet, az almát is a körtéhez - csak mit akarsz vele bizonyítani?
 #166369  Szerző: markfelt

asr27 írta:
szblcs írta:OFF: Szerintem a Vajna média sokkal, de sokkal szabadbb, mint a Simicska birodalom volt a G nap előtt.

Most ki lehet mondani dolgokat, sőt, egyedül a Tények elfogult.

Andy sokkal inkább piaci (és szakmai) alapon működteti a dolgait, látszik, hogy nem csak a választásokig tervez.
Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom.
Annak idején nem volt ennyi hazug állami reklám. Akkor is volt, mégegyszer mondom, de nem ennyi.
A reklámok teljesen függetlenek Vajnától... én most a műsortartalomról, csatornákról beszélek.

Egyébként is, inkább reklámblokkokban legyen a propaganda, mint a műsorokban.
 #166368  Szerző: asr27

szblcs írta:OFF: Szerintem a Vajna média sokkal, de sokkal szabadbb, mint a Simicska birodalom volt a G nap előtt.

Andy sokkal inkább piaci (és szakmai) alapon működteti a dolgait, látszik, hogy nem csak a választásokig tervez.
Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom.
Annak idején nem volt ennyi hazug állami reklám. Akkor is volt, mégegyszer mondom, de nem ennyi.
 #166367  Szerző: markfelt

De, lehet a múlthoz is hasonlítani, miért ne?
 #166366  Szerző: kukac

szblcs írta:Szerintem a Vajna média sokkal, de sokkal szabadbb, mint a Simicska volt a G nap előtt.

nem a múlthoz kell hasonlítani, hanem ahhoz, hogy a jelenben, hozzá képest mások milyenek.
 #166365  Szerző: markfelt

OFF: Szerintem a Vajna média sokkal, de sokkal szabadbb, mint a Simicska birodalom volt a G nap előtt.

#166361  Szerző: frekivadasz

Miért kell ezt mindig felhozni, mikor teljesen irreleváns?
 #166355  Szerző: asr27

Dawe1797 írta:
asr27 írta:Az nem számít(ott?), amikor a konkurencia vezérigazgatóját próbálják lejáratni minden órában. Az sem számít, hogy mindent megpróbálnak elkövetni a konkurencia ellehetetlenítése érdekében. Lásd, utólag direkt azokra a napokra szervezik a bulijukat, amikorra a konkurencia is tette, jóval korábban. Nem tudom ki az új admin, de vagy az r1hez köthető cégnél van, vagy imádja a vajna rádiót. A r1 topikjában ahogy reagált mások posztjaira, abból minden érthetö.
Szívemből szóltál... gusztustalan az R1 :vomit:
Hát még a tulajdonosi kör meg a stábja.
 #166352  Szerző: kukac

altermanus írta:
kukac írta:Vicc volt.
tudom, de én komolyan írtam...
Én is.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23