RADIOSITE Fórum

• Politika

#166405  Szerző: frekivadasz

Előtte azért még érkezik a személyeskedés, ha a lent említett szabálytalanságok mellett is elfogynak az érvek. Így kerül bele a személyed a válaszba, holott a saját hozzászólásodban erre semmi okot nem adtál.
 #166404  Szerző: altermanus

frekivadasz írta: ...
Úgy látom, egy topic-kal arrébb is hasonló a helyzet.
:lol: az a baj, hogy lesznek mindig is olyan emberek akik csak az egyik fél oldalát vizsgálják meg, a masikat nem... És ha visszakérdezel, akkor mélyeket hallgat...
 #166402  Szerző: frekivadasz

asr27 írta:Örülök, hogy te nem így látod. Bizonyára te egy szerencsés ember lehetsz, ebben az országban.
kukac írta:...hacsak azt nem tekintjük ténynek, amit egyébként is a saját bőrünkön érzünk... Ha te nem így érzed, akkor szerencsés ember vagy.
Hát, ha már ketten is mondjátok, akkor tuti szerencsés ember vagyok :)

De hogy jön ez ide?

"Örülök, hogy te nem így látod" -> Mondtam bármit is arról, hogy mit hogy látok? Nem. Honnan veszed, hogy mit hogy látok? Ténynek állítod be a véleményedet. Nem először.

Amire utalni szerettem volna az előző hozzászólásban: Véleményre - ami kizárólag szubjektív lehet természetéből fakadóan - azt válaszolni, hogy "Ez pontosan így van!" nem lehet, mert ez a kijelentés tényt, objektivitást feltételez.

Az "Én is így gondolom", vagy "Én is így érzem" reakcióval semmi gond nem lett volna.

Van itt némi hadiláb effektus a tények és a vélemények különbözőségét illetően. Úgy látom, egy topic-kal arrébb is hasonló a helyzet.
 #166386  Szerző: Csongii

Úgy sajnálom, hogy nem fotóztam le múlt héten a Ripost címlapját. A főoldalon a következő szöveg volt: "Bo­lond luk­ból bo­lond szél fúj", mellette pedig Orbán képe. :lol: :lol: :lol: :lol:
 #166385  Szerző: asr27

altermanus írta:Kép
Rögtön az első képen ez jutott szembe...
Vannak, akik istenként néznek rá, sajnos, és sokan is vannak, túl sokan! :ayfkm:
 #166384  Szerző: altermanus

Kép
Rögtön az első képen ez jutott szembe...
 #166363  Szerző: kukac

frekivadasz írta:Mi van pontosan így? Az, hogy ez Jeszenszky Géza véleménye? Mert maximum az lehet. De még az sem biztos.

Egyetlen tényt sem látok a cikkben.
...hacsak azt nem tekintjük ténynek, amit egyébként is a saját bőrünkön érzünk... Ha te nem így érzed, akkor szerencsés ember vagy.
 #166362  Szerző: asr27

Mi van pontosan így? Hát ebben a mondatban ott a válasz: Orbánék azért kreálnak ellenségeket, hogy eltereljék a figyelmet a magyarok alacsony életszínvonaláról.

Örülök, hogy te nem így látod. Bizonyára te egy szerencsés ember lehetsz, ebben az országban.
 #166360  Szerző: frekivadasz

Mi van pontosan így? Az, hogy ez Jeszenszky Géza véleménye? Mert maximum az lehet. De még az sem biztos.

Egyetlen tényt sem látok a cikkben.
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 517