Kovi02 írta:szblcs írta:Hátha valaki olvassa... a SOTE épület a lehető legrosszabb adótelephely erre a frekvenciára. Sugározható a Széchenyi-hegyről, Száva utcából, a Sas-hegyről és a Citadelláról is, mindháromról jobb lenne.
Sokszor még a városon belül is zajos.
A Rise FM idején a 88.1 Székesfehérvárig elszólt. Ők a Citadelláról tolták.
Dél felé meg amúgy nagyon jó,itt DX antennával terjedés nélkül is állandóan szól.(úgy,mint a 100,3 ugyaninnen) Autóban már Kecskeméten is simán jött nekem.(mondjuk a délin kívül az összes többi irányban rossz,ahol néztem)
Szerk: ha oda fel lehet tenni,szerintem fel tennék,pl. nem lehet,hogy takarékossági okokból van ott az adó?
Észak felé is egész jó, egy közepesnek mondható autórádióval Rétságig stabilan elszól, de volt olyan, hogy majdnem a szlovák határig tudtam hallgatni, kisebb-nagyobb vételi lukakkal. Minden esetre tényleg nem a legjobb hely, ha jól emlékszem, amikor 5 éve átköltöztek a 88.1-re, voltak ott némi anyagi gondok, úgyhogy spórolás miatt került a Nagyvárad térre. Az is igaz, hogy közben eltelt 5 év, lehet, sőt, biztos, hogy ez alatt egyenesbe jöttek, így meg tudnának lépni egy költözködést.