RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#166726  Szerző: mihalylovics

patrikeskiss92 írta:
Nickman írta:Kép
Most nem arról volt szó, hogy Retro FM-re fogják majd átnevezni ezt az adót?
hd írta:Kép
Ugyanis tavaly augusztus 22-én még ez volt a tervük, és egyszer csak, most úgy döntöttek, hogy Sztár FM lesz! De ennek mi értelme van, miért nem jobb a Sláger FM elnevezés, ha már a Juventusról nevezték át? Ami egy ismertebb márkanév volt.
Szerintem ez már a közelgő budapesti tenderek egyikére készül, nem a Sláger helyett (ez csak feltételezés).
 #166702  Szerző: LuciFerko

patrikeskiss92 írta:
Ugyanis tavaly augusztus 22-én még ez volt a tervük, és egyszer csak, most úgy döntöttek, hogy Sztár FM lesz! De ennek mi értelme van, miért nem jobb a Sláger FM elnevezés, ha már a Juventusról nevezték át? Ami egy ismertebb márkanév volt.
Retro FM már van Nyíregyházán.
 #166701  Szerző: patrikeskiss92

#166694  Szerző: Nickman

Kép
 #166584  Szerző: witiruve

"Budapesten a 18 év feletti korcsoportban a leghallgatottabb rádió a Sláger FM,
amelynek napi elérése 18,2 százalék, a második leghallgatottabb a Kossuth Rádió 17,5 százalékos eléréssel, a harmadik leghallgatottabb adó pedig a Music FM, amelynek napi elérése a korcsoportban 16,2 százalék. "
 #166581  Szerző: Wolfman

Jáksó műsorának mennyi köze van a bulvárlaphoz? Vagy szimplán olyan, mint anno a Hot20/Top20?
 #166534  Szerző: LuciFerko

szblcs írta:Jáksó On Air. Ripost a műsor címe.
:shock: :ninja: :question:
 #166510  Szerző: markfelt

Jáksó On Air. Ripost a műsor címe.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 102