RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU Fórum

#166548  Szerző: markfelt

Milán írta:OFF: Tényleg adókötelesek ezek a reklámok? Vagyis, jeleznem kell a NAV felé, hogy nekem ebből bevételem származik/származhat?
Adókötelesek, igen. Ajánlom a KATA-t, a megfelelő tevékenységi körrel. Persze akkor nem javaslom, ha csak "hobbiból" csinálja valaki, kis tételben, és nincs más, mert a könyvelő és egyéb kiadások gyorsan elviszik az árát.
 #166538  Szerző: Milán

OFF: Tényleg adókötelesek ezek a reklámok? Vagyis, jeleznem kell a NAV felé, hogy nekem ebből bevételem származik/származhat?
 #166536  Szerző: frekivadasz

Ez valami remek, hogy mobilról folyamatosan félremegy a kattintás, mert éppen akkor töltődik be, és eltol mindent lefelé.
 #166514  Szerző: noartist

Nocsak, reklámbannerek.
 #166431  Szerző: markfelt

kukac írta:
szblcs írta:
kukac írta: A te állításod ("most egyenlőbbek a viszonyok, mint eddig") pont a múlthoz viszonyít. Most akkor mit is akarsz pontosan?... ;)
Bemásoltam szó szerint, amit pár hozzászólással lejjebb írtál, sugallva, hogy elég következetlen vagy. :)
de hisz' te hivatkoztál arra hogy a mostani vajna-média a régi simicskához képest mennyivel szabadabb! :D
Amit te nem fogadtál el érvelésként, így hát most én se a tied!
 #166427  Szerző: kukac

szblcs írta:
kukac írta: A te állításod ("most egyenlőbbek a viszonyok, mint eddig") pont a múlthoz viszonyít. Most akkor mit is akarsz pontosan?... ;)
Bemásoltam szó szerint, amit pár hozzászólással lejjebb írtál, sugallva, hogy elég következetlen vagy. :)
de hisz' te hivatkoztál arra hogy a mostani vajna-média a régi simicskához képest mennyivel szabadabb! :D
 #166419  Szerző: markfelt

#166412  Szerző: kukac

szblcs írta:
kukac írta:
szblcs írta:Most pont egyenlőbbek a viszonyok, mint eddig.

Kb. ugyanakkora a lefedettsége, mint a Music FM-nek, és a valóban országos Petőfit is lassan beveszi...
Olyanokat állítasz, amit nem tudni mire alapozol! Az utóbbi években megszűnt két országos kereskedelmi rádió (igaz, lett helyette egy országos közszolgálati, ami kereskedelmiként működik), és ezt az űrt még betölti egy folyamatosan növekvő r1-hálózat, aminek nincs versenytársa. Ez most akkor mitől is "egyenlőbb"?
Nem a múlthoz kell hasonlítani, hanem ahhoz, hogy a jelenben, hozzá képest mások milyenek.
A te állításod ("most egyenlőbbek a viszonyok, mint eddig") pont a múlthoz viszonyít. Most akkor mit is akarsz pontosan?... ;)
 #166401  Szerző: markfelt

asr27 írta:
szblcs írta:
asr27 írta: Valóban, megtaláltad az egyetlen puszta tényt, az előző pár hozzászólásodban, amelyekben a Vajna birodalmat fényezted.
jelezd, hol állítottam olyat, ami nem tényeken alapszik, és fejtsd ki, mit értesz pontosan fényezés alatt
Teljesen fölöslegesnek tartom, magadtól is észre kéne venned. :)
Ez elég gyenge próbálkozás volt akkor.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 53