RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#166732  Szerző: mlaszlo

Furcsa dolgot tapasztaltam ma hajnalban. A Music FM-et hallgatva 3:53 körül az éppen játszott szám hirtelen átváltott komolyzenére, ami ment úgy 30-40 másodpercig, amikor is visszaváltott és már a Music FM hétvégi születésnapi promoja ment. 4 óra előtt nem sokkal megint volt egy ugrás, ekkor rövid időre a Szent István rádió jött be (pont műsorvezetői megszólalás volt és Szent István rádiót mondtak). Vajon mi lehetett ez? Terjedést kizárnám, mert az adótól légvonalban 15-20 km-re nem hiszem hogy kinyomná bármi is a 89.5-öt, továbbá ebben a frekvencia tartományban nincs is frekvenciája sehol sem a Szent István rádiónak.
 #166597  Szerző: witiruve

Dawe1797 írta:
witiruve írta:"Ez alapján a teljes, 18 év feletti 8,2 millió lakos körében az Radio Sales House portfóliójába tartozó közmédia két országos adója, a Kossuth és a Petőfi érte el a legnagyobb hallgatottságot, a Kossuth Rádió 20,1 százalékos, a Petőfi Rádió 19,8 százalékos napi eléréssel. Országosan a harmadik leghallgatottabb rádió a Music FM 7,5 százalékkal, míg a Rádió1 csoport 6,9 százalékot ért el. A kereskedelmi szempontból fontos 18-49-es korcsoportban a hallgatottsági sorrend: Petőfi Rádió 20,5 százalék, Kossuth Rádió 9,9 százalék, és a harmadik leghallgatottabb a Music FM 9,8 százalékos napi eléréssel. "
Egy forrást dobnál, légyszi?
http://index.hu/kultur/media/2017/03/30 ... bb_radiok/
 #166595  Szerző: Kovi02

Dawe1797 írta:
Wolfman írta:Elköszönt a zenei főszerkesztő: https://www.facebook.com/grzsn/posts/10 ... nref=story
Remélem, ezek után is marad a mostani zenei koncepció!
Én is remélem,mondjuk lehetne rajta alakítani,mert eléggé összevissza "dobálják" be rotációba a friss zenéket.(még több dance vagy club zene lesz remélem a folytatásban)
 #166593  Szerző: asr27

Jován nagyon jó zenei szerkesztő volt a Roxynál, Radio Face-nél és azt hiszem a Rise FM-nél is volt egy ideig. Remélem ő veszi át Gerzson helyét!
 #166588  Szerző: Dawe1797

witiruve írta:"Ez alapján a teljes, 18 év feletti 8,2 millió lakos körében az Radio Sales House portfóliójába tartozó közmédia két országos adója, a Kossuth és a Petőfi érte el a legnagyobb hallgatottságot, a Kossuth Rádió 20,1 százalékos, a Petőfi Rádió 19,8 százalékos napi eléréssel. Országosan a harmadik leghallgatottabb rádió a Music FM 7,5 százalékkal, míg a Rádió1 csoport 6,9 százalékot ért el. A kereskedelmi szempontból fontos 18-49-es korcsoportban a hallgatottsági sorrend: Petőfi Rádió 20,5 százalék, Kossuth Rádió 9,9 százalék, és a harmadik leghallgatottabb a Music FM 9,8 százalékos napi eléréssel. "
Egy forrást dobnál, légyszi?
 #166583  Szerző: witiruve

"Ez alapján a teljes, 18 év feletti 8,2 millió lakos körében az Radio Sales House portfóliójába tartozó közmédia két országos adója, a Kossuth és a Petőfi érte el a legnagyobb hallgatottságot, a Kossuth Rádió 20,1 százalékos, a Petőfi Rádió 19,8 százalékos napi eléréssel. Országosan a harmadik leghallgatottabb rádió a Music FM 7,5 százalékkal, míg a Rádió1 csoport 6,9 százalékot ért el. A kereskedelmi szempontból fontos 18-49-es korcsoportban a hallgatottsági sorrend: Petőfi Rádió 20,5 százalék, Kossuth Rádió 9,9 százalék, és a harmadik leghallgatottabb a Music FM 9,8 százalékos napi eléréssel. "
 #166578  Szerző: Sakál

Dani írta:A MusicFM Horváth Szilárdék, Cookyék stb. alatt egy nagyon jó rádióadó volt. Ma már inkább a Rádió1-et hallgatom , mert az Cooky miatt valamennyire emlékeztet a régi MusicFM-re, bár Balázsék műsora is elég jó.
A DRS szerintem legalább olyan jó most is, mint annak idején, sőt Balogh Tamás engem mindig is irritált egy kicsit, hogy eljátssza a "mintaembert". Cooky műsorába belehallgattam párszor a R1en, és valahogy untam az egészet. Nekem nem hiányzik. Szerintem abszolút hallgatható, élvezhető a Music FM jelenleg is.
 #166545  Szerző: asr27

Dawe1797 írta:
asr27 írta:
Dani írta:A MusicFM Horváth Szilárdék, Cookyék stb. alatt egy nagyon jó rádióadó volt. Ma már inkább a Rádió1-et hallgatom , mert az Cooky miatt valamennyire emlékeztet a régi MusicFM-re, bár Balázsék műsora is elég jó.
:lool:
Szerintem meg pont fordítva van.
Horváth Szilárdék is jók voltak, de semmi gond a mostani DRS-el sem!
Cooky vinnyogása meg pont jó, hogy eltűnt a Music FM-ről!
Music Party is sokkal jobb, változatosabb így, hogy minden délután más mixel. Régebben Cooky minden délután bemixelte ugyanazokat a zenéket, csak más sorrendben. Volt hogy közel 1 hónapig szinte ugyanazok a zenék mentek a Music Partyban. Most pedig változatos. :)
De, hát kinek a pap, kinek a papné.
Nekem csak a No!end, Newik és Metzker Viki hiányzik.
A No!end, mint formáció, már nem létezik. Nem tudom milyen irányba mentek a srácok, de már nem hallani róluk.
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 565