RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#166625  Szerző: frekivadasz

Jaaa, hogy ez egy stick. Azt hittem, valami normál tunert vettél.
Nos, ez esetben tényleg csak szoftver lehet a megoldás. Még nem találkoztam olyannal, amiből az MPX-et ki lehetne szedni. Ha mégis van ilyen, akkor virtuális kábel (pl. VB cable - ingyenes) segítségével tudod összekötni az RDS SPY-jal.
 #166623  Szerző: altermanus

frekivadasz írta:Nem programot kell keresned, ez hardvermunka lesz. Az első kérdés: milyen kimenetek vannak az eszközön, amit fel lehetne használni?
USB, vagy mire gondolsz? Ilyenem van, de csodát nem várok tőle, annyit tudok róla, hogy ASZTROMETA a neve... hol és mit keressek?
UPDATE: Hogy a kérdésedre válaszoljak, egy USB csatlakozója van meg egy antenna bemenet. oszt kifújt... Fogadjunk nem megy vele :troll:
 #166620  Szerző: frekivadasz

Nem programot kell keresned, ez hardvermunka lesz. Az első kérdés: milyen kimenetek vannak az eszközön, amit fel lehetne használni?
 #166616  Szerző: altermanus

megjött az eszköz, de az SDR SPY alkalmazással nem tudom összehozni.. segít valaki? :(
esetleg valami FM-re való RDS alkalmazás, tud írni valaki? (Windows 7)
 #166571  Szerző: altermanus

jah, nem azért... nem lehet elférni a lakásban tőlük :D, de ilyen dab/DVB-T/T2/FM-est sehol nem találtam, és 5k-ért megéri... két hét és remélhetőleg megjön :)
 #166216  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta:Ez felejtős, nem fogja át a teljes sávot. Tecsun PL-360-ra keress rá.
Ami nálam van TECSUN(PL-310) azon is van RH/KH/HH,váltogatható(4féle) szűrővel,és egy kifejezetten jó FM(CCIR/OIRT) résszel. (itt az udvarban tisztán jön vele a 92,7 MR2 0,2 mhz-ra a lokál nagyadótól)
 #166215  Szerző: altermanus

djlacee írta:Jaj, Luci, NE! Még a végén én is vérszemet kapok, és nekem is kell egy :shock: 8-)
Lacee! ha úgy van akkor kettőt veszek, és a másikat odaadom karácsonyra :troll:
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 128