RADIOSITE Fórum

• Politika

#166684  Szerző: asr27

frekivadasz írta:
asr27 írta:Nem fogytak el, inkább egyre több van belőlük.
Hadd halljuk!
Neked, én, bármit is magyarázni? Nem ér annyit, hogy én fáradozzak... ha magadtól nem jössz rá, akkor az csak téged minősít, hiába írnám le, úgysem értenéd meg. Többször le lettek már írva az orbán és a fidesz elleni érvek itt a forumon is. Olvass vissza néhány oldalt, körülbelül az elmúlt 1 évben írtakat.
 #166679  Szerző: frekivadasz

asr27 írta:Nem fogytak el, inkább egyre több van belőlük.
Hadd halljuk!
 #166668  Szerző: altermanus

http://altermanus.blog.hu/2017/04/03/mi ... n_fordulat
a 888.hu topikban kint van, de én azért ide linkelem, mert főleg politikát írtam bele.
de azért visszanyalt a fagyi rendesen! :troll:
 #166666  Szerző: asr27

Nem fogytak el, inkább egyre több van belőlük.
 #166664  Szerző: frekivadasz

Elfogytak az érvek, kezdődhet a személyeskedés.
 #166662  Szerző: asr27

Frekivadasz, akkor foglalkozz a viktátor királyoddal! Ismét bebizonyítottad, hogy nem érted mi a gond ezzel az üggyel(is).
Szerencsére most inog a királyotok széke, talán hamarosan el is esik.
 #166660  Szerző: frekivadasz

Rájött. :lool: :lool: :lool:

A G nap előtt valami lila köd biztosan megakadályozta a rájövésben.
Vasárnap délután írta ki saját Facebook oldalára Simicska Ádám – Simicska Lajos fia, hogy a paparazzik miatt nem tudnak kilépni a veszprémi házuk ajtaján.
Igen, nyilván ez is egyedi jelenség, ilyen a világtörténelemben még sosem fordult elő. Aki kurvának áll, miért csodálkozik ha megbasszák?
Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is!
És? Kit érdekel a Geci, vagy a családja, vagy bárki más magánélete? Értelmes embert biztosan nem.
Egyetlen szó jut eszembe: pitiáner.

Jó hogy mutatsz ilyeneket, csak megerősíted, hogy kikkel nem szabad foglalkozni.
 #166618  Szerző: noartist

altermanus írta:CEU-val szerintem megszívják...
Így van, ebben a rönkben most masszív görcs van. Szerencsére.
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 517