RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#169448  Szerző: oldman

Az utóbbi két napban , több hét kihagyás után , újra belehallgattam. Pontosabban a két nap alatt, úgy 14 órán át füleltem. Zeneileg valami nem stimmel. Már nincs meg az egység, és alapjaiban vannak benne rossz dalok, vagy éppen rossz helyen szólalnak meg.
 #168722  Szerző: Gyurii

RadioFan írta:Szerintem pont ez az a rádió, amire ráférne egy hálózatbővítés. Az R1 hónapokon belül úgyis országos lesz, szerintem szükség lenne egy olyan rádióra, ami a 80-as, 90-es évekből pörgeti a számokat. Én azt se bánnám, ha a Sláger hozná el a Class országos frekvenciáját. Legalább lenne 2 országos kereskedelmi rádió...
Ugyanezt erzem, gondolom.

Viszont miert hiszem azt, ha ez megtortenik ez is ugy lesz, mint anno a Neo FM m. Szepen lassan Lager radios monoton sz@r lett...
 #168721  Szerző: RadioFan

Szerintem pont ez az a rádió, amire ráférne egy hálózatbővítés. Az R1 hónapokon belül úgyis országos lesz, szerintem szükség lenne egy olyan rádióra, ami a 80-as, 90-es évekből pörgeti a számokat. Én azt se bánnám, ha a Sláger hozná el a Class országos frekvenciáját. Legalább lenne 2 országos kereskedelmi rádió...
 #167634  Szerző: markfelt

Ez a Sláger Party kurva jó, mindent megbocsájtok Várkonyi Attilának.
 #167231  Szerző: markfelt

SIR írta:Hallgatottság: 3D oszlopdiagram - OMG, hát ritka rondára sikeredett; + gondolom egymásnak üzengetnek. Tiszta 90-es évek feeling.
A 90-es évek feeling ha valahol nem ciki, az pont a Sláger FM. :)
 #166812  Szerző: altermanus

asr27 írta:https://mno.hu/media/habonyek-vinnek-a- ... is-2394051
Mondom én.... Ha jövőre is marad még 4 évet ez a szemét mocsok banda, akkor nem marad egyetlen egy független vagy ellenzéki ràdiò sem.
ez eddig sem volt kérdés...
 #166749  Szerző: molnarb

mihalylovics írta:
patrikeskiss92 írta:
Nickman írta:Kép
Most nem arról volt szó, hogy Retro FM-re fogják majd átnevezni ezt az adót?
hd írta:Kép
Ugyanis tavaly augusztus 22-én még ez volt a tervük, és egyszer csak, most úgy döntöttek, hogy Sztár FM lesz! De ennek mi értelme van, miért nem jobb a Sláger FM elnevezés, ha már a Juventusról nevezték át? Ami egy ismertebb márkanév volt.
Szerintem ez már a közelgő budapesti tenderek egyikére készül, nem a Sláger helyett (ez csak feltételezés).
Ez egy létező másik rádió rebrandingje lesz ha jók az értesüléseim ;)
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 102