Gr3g0ry írta:Az óra végi szám nem is volt rossz,még többször is hallgatnám.Végre egy hasznos, általában a rádiózással vagy magával a csatornával kapcsolatos, pontos információkkal ellátott és közérdeklődésre számot tartó komment.
Gr3g0ry írta:Az óra végi szám nem is volt rossz,még többször is hallgatnám.Végre egy hasznos, általában a rádiózással vagy magával a csatornával kapcsolatos, pontos információkkal ellátott és közérdeklődésre számot tartó komment.
Dawe1797 írta:Kétlem, hogy ez csak a zenei szerkesztőn múlik.djlacee írta:Az új zenei szerkesztő visszahozhatná a csatornát váltott DJ-k zenéit is...Na, erre én is gondoltam. Jó lenne!
djlacee írta:Az új zenei szerkesztő visszahozhatná a csatornát váltott DJ-k zenéit is...Na, erre én is gondoltam. Jó lenne!
Dawe1797 írta:Most is pl. az 'Élnünk kellett volna' kétszer lement 2 órán belül.robert11 írta:Adele helo című számát mióta játszák lassabbik változatban?A Hello-t eddig is 3 verzióban (remixben) játszották, mikor melyiket. Az utóbbi időben párszor felbukkant az eredeti is (amit szerintem mellőzni kéne).
Látszik, hogy új a zeneiszerkesztő. Bár ugye mint megszokhattuk, mostanában sok zenét másképp játszanak mint az előtt.
Már nem is mondom kinek kéne még kicsit aktivizálni magát mert már biztos selytitek de minimálisan hallani még őt is ahogy eddig.
Amúgy a zeneiszerkesztő-váltás óta hallhatóan gyakrabban játsszák az épp menő zenéket: eddig általában 3-4-5 óránként ismételtek, azóta azonban többször 2 óránként is. De szerencsére a régi zenékkel nem spórolnak!
robert11 írta:Adele helo című számát mióta játszák lassabbik változatban?A Hello-t eddig is 3 verzióban (remixben) játszották, mikor melyiket. Az utóbbi időben párszor felbukkant az eredeti is (amit szerintem mellőzni kéne).
Látszik, hogy új a zeneiszerkesztő. Bár ugye mint megszokhattuk, mostanában sok zenét másképp játszanak mint az előtt.
Már nem is mondom kinek kéne még kicsit aktivizálni magát mert már biztos selytitek de minimálisan hallani még őt is ahogy eddig.
robert11 írta:Adele helo című számát mióta játszák lassabbik változatban?Nem selytem salynos. Kérlek fogalmazz hejesebben, hogy mindenkinek lyusson az információkból. Ne tartslyad magadban!