UFO- Napolaj.
Az oké, hogy Pixa, tehát rezidens remixe, de nagyon szokatlan a Music FM-en.
Az oké, hogy Pixa, tehát rezidens remixe, de nagyon szokatlan a Music FM-en.
noartist írta:Kicsit azért fura, hogy már 20:54-kor elkezdődik a Music Killers.Mostanában minden óra kicsit előbb kezdődik. Szerintem jó ez így.
Két dal még kényelmesen beleférne 9-ig.
witiruve írta:Pár napja ők is elérhetőek ViberenPont ezt akartam írni!
Gr3g0ry írta:Eredeti vagy. És ez a lényeg! A többi nem számít.troll írta:"Végre egy hasznos, általában a rádiózással vagy magával a csatornával kapcsolatos, pontos információkkal ellátott és közérdeklődésre számot tartó" reakció.Gr3g0ry írta:Az óra végi szám nem is volt rossz,még többször is hallgatnám.Végre egy hasznos, általában a rádiózással vagy magával a csatornával kapcsolatos, pontos információkkal ellátott és közérdeklődésre számot tartó komment.
troll írta:"Végre egy hasznos, általában a rádiózással vagy magával a csatornával kapcsolatos, pontos információkkal ellátott és közérdeklődésre számot tartó" reakció.Gr3g0ry írta:Az óra végi szám nem is volt rossz,még többször is hallgatnám.Végre egy hasznos, általában a rádiózással vagy magával a csatornával kapcsolatos, pontos információkkal ellátott és közérdeklődésre számot tartó komment.
szblcs írta:Gondololtam adtam lehetőséget egyeseknek "élvezkedni".Gr3g0ry írta:Az óra végi szám nem is volt rossz,még többször is hallgatnám.Jut eszembe, találj más emlősállat-rendet, te láma, a párosujjú patások már foglaltak.
Gr3g0ry írta:Az óra végi szám nem is volt rossz,még többször is hallgatnám.Jut eszembe, találj más emlősállat-rendet, te láma, a párosujjú patások már foglaltak.