Jó lenne,ha valaki(k) látnának fantáziát,és bevonnák ezeket a jó kis frekiket egy körzeti/regionális adó kiépítéséhez. Aggtelek,H.háza,Ózd,Tokaj,Miskolc..és mondjuk délen még egy freki,hogy teljes lefedésben legyen a megye. Illetve ott van még Miskolcon a 106.5,,,azt kihagytad az előbb. ,:) Illetve T.bányán ott van a 99.2 is ha jól tudom. A megye tele van frekikkel...Csak senki nem kezd vele semmit ;(
nyikolaj írta:Hidd el,hogy nem.. a ny.házi 100.5 Szerencs környékén foltokban jön,illetve csak akkor lehet befogni tökéletesen aki DX szakértő...amásik dolog az,hogy ezek a frekik szabolcsi,illetve hajdú megyei frekik.Speciel én a megyémre,Miskolcra vagyok kíváncsi.Amúgy van még üres freki tervezve,pl. Aggtelek 107,9 Hollóháza 89,4 95,1 98 Miskolc 89,8 91,5 103,8Egyébként az encdi 95.4 Szt I is rlég erős.
Ózd 98,9 107,8 Sátoraljaújhely 104,9 Szikszó 93,6 Telkibánya 93,3.. tehát freki van,de szerintem igény nincs egy helyi rádióra. (mondjuk Tokaj 101,8 egy ker. rádiónak szerintem igen jó lenne,közelben a frekin ráadásul nincs zavaró adó.