RADIOSITE Fórum

• Informatika

#166969  Szerző: altermanus

hát engem kiráz a hideg az outlooktól... thunderbird... az könnyű beállítani...
a Mozilla termékekkel sosem volt semmi bajon, kivéve droidon...
 #166968  Szerző: frekivadasz

services.msc -> Windows Update szolgáltatást letiltod.

Egyébként érdemes az új verzióra frissíteni win10 esetén, az eddig sem éppen lassú Edge még pattogósabb lett.
 #166967  Szerző: noartist

Én őszintén nem tudom, mit szívnak az elmúlt időszakban a Microsoftnál, de nagyon kemény lehet.
Minden forintot sajnálok, amit ezekre a szemetekre szórtam el. Az Office programcsomag meg(nem)írása valamiféle hóbort lehet, mert egy konfigurálásba beleroskad az új Outlook 2016, és ja, vágólapról kell bemásolni a jelszavad. Mert az első karakter után nem tudsz beírni semmit a mezőbe. Reinstall, minden megvolt, más gépen is ezt csinálja a legújabb Office. Ja, meg lefagy. Egy i5-ös gépen, SSD-vel, 5 GB szabad memóriával. Mert miért ne, ő gondolkodik egy tesztelésen 3 percig. (,,Nem válaszol")
Plusz elfelejti a beírt SMTP-t, hiába okézom le, ha megnyitom, már az alapértéken van. Az IMAP meg megmarad. Eszem megáll...
(ha jól számoltam, hatodik nekifutásra sikerült beállítani egy email fiókot. nahát, elszédültem!)
A kikapcsolhatatlan Windows 10 frissítésektől meg kezdek agyrákot kapni, mert mindig akkor kezdi el, amikor szükség lenne a hálózatra.
 #166966  Szerző: altermanus

szemilan írta:Köszönöm szépen.

Letöltöttem, tesztelgetem. Bár elsőre nagyon furcsa volt. Valami Opera hasonmást vártam (mivel egyes fejlesztők, vezetők elvileg onnan váltak ki) Erre kapok egy Chrome alapokra épített böngészőt. (x64-et töltöttem le)

Furcsa, hogy két helyen is el lehet végezni a beállításokat. (Vivaldi beállítások, továbbá a chrome beállítások) Mindenesetre gyors és nagyon jól testre szabható.
de jobb mint a chrome, s ha véletlen valami malware féleséget telepítesz, akkor észre sem veszi...
 #166962  Szerző: noartist

Bár én Firefoxot használok (és fogok is, amíg el nem b.sszák egyszer nagyon), a Vivaldit érzem a legjobbnak. Ugyan szinkronizáció (még) nincs benne, valamiért sokkal fürgébb a konkurenseknél, még a motort szolgáltató Chrome-nál is. (bár annál mi nem gyorsabb..?)
 #166961  Szerző: patrikeskiss92

szemilan írta:A Firefox, Chrome, Opera, IE (edge), böngészőkön kívül tud valaki ajánlani valami használhatót? (de ne kínai fejlesztésűt)
Avast Védett zóna böngésző

(ha ez kínai fejlesztésű, akkor arról én nem tudtam, pedig az is elvileg jobb böngésző a Chrome-nál)
 #166958  Szerző: szemilan

Köszönöm szépen.

Letöltöttem, tesztelgetem. Bár elsőre nagyon furcsa volt. Valami Opera hasonmást vártam (mivel egyes fejlesztők, vezetők elvileg onnan váltak ki) Erre kapok egy Chrome alapokra épített böngészőt. (x64-et töltöttem le)

Furcsa, hogy két helyen is el lehet végezni a beállításokat. (Vivaldi beállítások, továbbá a chrome beállítások) Mindenesetre gyors és nagyon jól testre szabható.
noartist írta:
altermanus írta:
szemilan írta:A Firefox, Chrome, Opera, IE (edge), böngészőkön kívül tud valaki ajánlani valami használhatót? (de ne kínai fejlesztésűt)
vivaldi
+1
 #166957  Szerző: noartist

altermanus írta:
vivaldi
+1
 #166956  Szerző: altermanus

vivaldi
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 330