https://www.facebook.com/hirtv/videos/1490251707660054/
A mocskos felcsúti rohadékja, az a hányinger!!!
A mocskos felcsúti rohadékja, az a hányinger!!!
noartist írta: Szerintem jó ötlet volt. Ekkora népszerűséget ki hagyna veszni? Látták, hogy vevők az emberek arra, amit csinálnak, és támogatják őket. Teljesen a földön vannak jelenleg, csak ne térjenek le erről az útról.lefognak... ide a nyakamnak rozsdás bökőt, ha nem...
altermanus írta:Szerintem jó ötlet volt. Ekkora népszerűséget ki hagyna veszni? Látták, hogy vevők az emberek arra, amit csinálnak, és támogatják őket. Teljesen a földön vannak jelenleg, csak ne térjenek le erről az útról.noartist írta:Nem is újságírók, hanem propagandisták. A tegnap kiküldött emailek után én éreztem kellemetlenül magam- a riportot is visszanéztem utólag, és úgy elröhögtem magam, mikor azt mondták, elküldték az RTL-nek is, hogy szüneteltetnem kellett.a momentummal nekem egyetlen bajom van... Olimpiai aláírások gyűjtésekor: ,,nem mi nem szeretnénk pártot alapítani, vagy legalábbis nem most ebben a helyzetben" Összegyűltek az aláírások, és elmaradt a népszavazás: ,,itt az ideje pártot alapítani..." kicsit mintha Orbánt hallottam volna a rendszerváltás előttről... Nézz utána...
Komolyan, ehhez már pofa kell.
Nem szeretem a Jobbikot (sőt!), de itt az idő, hogy váltsunk. A jelenlegi vezetés lassan EU-ellenesebb, mint a Jobbik volt néhány éve.
(disclaimer: nem nyaltam be a Jobbiknak, ugyanúgy kritizálnám őket is, ha valamit ...rul csinálnak)
De én a távoli jövőben a Momentumban látom a legtöbb potenciált. Jelenleg. Csak ne induljanak el rossz irányba.
Ez a legjobb válasz.
noartist írta:Nem is újságírók, hanem propagandisták. A tegnap kiküldött emailek után én éreztem kellemetlenül magam- a riportot is visszanéztem utólag, és úgy elröhögtem magam, mikor azt mondták, elküldték az RTL-nek is, hogy szüneteltetnem kellett.a momentummal nekem egyetlen bajom van... Olimpiai aláírások gyűjtésekor: ,,nem mi nem szeretnénk pártot alapítani, vagy legalábbis nem most ebben a helyzetben" Összegyűltek az aláírások, és elmaradt a népszavazás: ,,itt az ideje pártot alapítani..." kicsit mintha Orbánt hallottam volna a rendszerváltás előttről... Nézz utána...
Komolyan, ehhez már pofa kell.
Nem szeretem a Jobbikot (sőt!), de itt az idő, hogy váltsunk. A jelenlegi vezetés lassan EU-ellenesebb, mint a Jobbik volt néhány éve.
(disclaimer: nem nyaltam be a Jobbiknak, ugyanúgy kritizálnám őket is, ha valamit ...rul csinálnak)
De én a távoli jövőben a Momentumban látom a legtöbb potenciált. Jelenleg. Csak ne induljanak el rossz irányba.
Ez a legjobb válasz.
asr27 írta:Hányok a magyar idők, magyar hírlap, pestisracok, 888.hu hasonló stb.-től!miért? lassan a vilaghelyzete.blogspot.hu is több igazságot tesz közzé, mint ők... nem kell ezért szégyellni, hogy magyar vagy... talán te is politikailag b... akarsz lenni?
Ha ezek és a tulajdonosuk, szerkesztőjük képzelik magukat nagy magyarnak, akkor szégyenlem, hogy magyar vagyok.
csadam írta:van benne valami... pedig azt gondoltam ebből meggazdagszomaltermanus írta:Apropo... a TV2 mennyit fizet, ha készítenének velem egy interjút arról, hogyan pénzel engem Soros Gyuri bá?Semennyit. Azt mondanák majd Soros rendezi, ha már ennyire pénzel...
altermanus írta:Apropo... a TV2 mennyit fizet, ha készítenének velem egy interjút arról, hogyan pénzel engem Soros Gyuri bá?Semennyit. Azt mondanák majd Soros rendezi, ha már ennyire pénzel...