RADIOSITE Fórum

• Politika

#166990  Szerző: altermanus

noartist írta: Szerintem jó ötlet volt. Ekkora népszerűséget ki hagyna veszni? Látták, hogy vevők az emberek arra, amit csinálnak, és támogatják őket. Teljesen a földön vannak jelenleg, csak ne térjenek le erről az útról.
lefognak... ide a nyakamnak rozsdás bökőt, ha nem...
 #166989  Szerző: noartist

altermanus írta:
noartist írta:Nem is újságírók, hanem propagandisták. A tegnap kiküldött emailek után én éreztem kellemetlenül magam- a riportot is visszanéztem utólag, és úgy elröhögtem magam, mikor azt mondták, elküldték az RTL-nek is, hogy szüneteltetnem kellett.
Komolyan, ehhez már pofa kell.
Nem szeretem a Jobbikot (sőt!), de itt az idő, hogy váltsunk. A jelenlegi vezetés lassan EU-ellenesebb, mint a Jobbik volt néhány éve.
(disclaimer: nem nyaltam be a Jobbiknak, ugyanúgy kritizálnám őket is, ha valamit ...rul csinálnak)
De én a távoli jövőben a Momentumban látom a legtöbb potenciált. Jelenleg. Csak ne induljanak el rossz irányba.

Ez a legjobb válasz. :)
a momentummal nekem egyetlen bajom van... Olimpiai aláírások gyűjtésekor: ,,nem mi nem szeretnénk pártot alapítani, vagy legalábbis nem most ebben a helyzetben" Összegyűltek az aláírások, és elmaradt a népszavazás: ,,itt az ideje pártot alapítani..." kicsit mintha Orbánt hallottam volna a rendszerváltás előttről... Nézz utána...
Szerintem jó ötlet volt. Ekkora népszerűséget ki hagyna veszni? Látták, hogy vevők az emberek arra, amit csinálnak, és támogatják őket. Teljesen a földön vannak jelenleg, csak ne térjenek le erről az útról.
 #166988  Szerző: altermanus

noartist írta:Nem is újságírók, hanem propagandisták. A tegnap kiküldött emailek után én éreztem kellemetlenül magam- a riportot is visszanéztem utólag, és úgy elröhögtem magam, mikor azt mondták, elküldték az RTL-nek is, hogy szüneteltetnem kellett.
Nem szeretem a Jobbikot (sőt!), de itt az idő, hogy váltsunk. A jelenlegi vezetés lassan EU-ellenesebb, mint a Jobbik volt néhány éve.
(disclaimer: nem nyaltam be a Jobbiknak, ugyanúgy kritizálnám őket is, ha valamit ...rul csinálnak)
De én a távoli jövőben a Momentumban látom a legtöbb potenciált. Jelenleg. Csak ne induljanak el rossz irányba.

a momentummal nekem egyetlen bajom van... Olimpiai aláírások gyűjtésekor: ,,nem mi nem szeretnénk pártot alapítani, vagy legalábbis nem most ebben a helyzetben" Összegyűltek az aláírások, és elmaradt a népszavazás: ,,itt az ideje pártot alapítani..." kicsit mintha Orbánt hallottam volna a rendszerváltás előttről... Nézz utána...
 #166985  Szerző: noartist

Nem is újságírók, hanem propagandisták. A tegnap kiküldött emailek után én éreztem kellemetlenül magam- a riportot is visszanéztem utólag, és úgy elröhögtem magam, mikor azt mondták, elküldték az RTL-nek is, hogy szüneteltetnem kellett.

#166983  Szerző: altermanus

asr27 írta:Hányok a magyar idők, magyar hírlap, pestisracok, 888.hu hasonló stb.-től!
Ha ezek és a tulajdonosuk, szerkesztőjük képzelik magukat nagy magyarnak, akkor szégyenlem, hogy magyar vagyok.
miért? lassan a vilaghelyzete.blogspot.hu is több igazságot tesz közzé, mint ők... nem kell ezért szégyellni, hogy magyar vagy... talán te is politikailag b... akarsz lenni?
 #166982  Szerző: asr27

Hányok a magyar idők, magyar hírlap, pestisracok, 888.hu hasonló stb.-től!
Ha ezek és a tulajdonosuk, szerkesztőjük képzelik magukat nagy magyarnak, akkor szégyenlem, hogy magyar vagyok.
 #166979  Szerző: altermanus

csadam írta:
altermanus írta:Apropo... a TV2 mennyit fizet, ha készítenének velem egy interjút arról, hogyan pénzel engem Soros Gyuri bá? :troll:
Semennyit. Azt mondanák majd Soros rendezi, ha már ennyire pénzel... :yeah:
van benne valami... pedig azt gondoltam ebből meggazdagszom :troll:
 #166976  Szerző: csadam

altermanus írta:Apropo... a TV2 mennyit fizet, ha készítenének velem egy interjút arról, hogyan pénzel engem Soros Gyuri bá? :troll:
Semennyit. Azt mondanák majd Soros rendezi, ha már ennyire pénzel... :yeah:
 #166974  Szerző: altermanus

Apropo... a TV2 mennyit fizet, ha készítenének velem egy interjút arról, hogyan pénzel engem Soros Gyuri bá? :troll:
 #166973  Szerző: altermanus

djlacee írta:"jó tévé"
nézhető tv... jobb oldali (propaganda) TV
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 517