RADIOSITE Fórum

• Politika

#167189  Szerző: noartist

LuciFerko írta:https://metrouk2.files.wordpress.com/20 ... 341264.jpg
Észak-koreai sertéstelep, ahol nem a disznók vannak vágósúlyban. :hehe: :hehe: :hehe:
Meglepően higénikusnak és modernnek tűnik.
Vagy csak ez az egy ilyen van, és ezt fotózgatják, vagy tényleg figyelnek az ilyesmire.
Az erősebb gyanúm az előbbi.
 #167158  Szerző: altermanus

ezért is volt balhé 2006-ban... a balosok nyugodtan, az eszüket használva, a jobbosok idegesen, meg csak az öklüket használva tudnak bármit is csinálni...
 #167104  Szerző: noartist

altermanus írta:
noartist írta:
altermanus írta:Gyurcsány: Ha kell, bizonyítom, hogy Orbánt zsarolják az oroszok - HVG.hu
Sejteni lehetett...
Ezen nem sokan lepődnének már meg így 2017-ben, de egy egyértelmű bizonyítékra tényleg szükség lenne.
egyértelmű bizonyíték sosem lesz... nekem senki ne mondja azt, hogy ez nem egy színjáték... Gyurcsány miért szövetkezett az oroszokkal? én azon sem lennék meglepődve, ha egyszer csak bejelentenék, hogy orosz gyarmat vagyunk... komolyan mondom, hogy sokszor úgy érzem színjáték ez az egész, én meg nézem mint egy néző a színpad alatt
:unott:
 #167103  Szerző: altermanus

noartist írta:
altermanus írta:Gyurcsány: Ha kell, bizonyítom, hogy Orbánt zsarolják az oroszok - HVG.hu
Sejteni lehetett...
Ezen nem sokan lepődnének már meg így 2017-ben, de egy egyértelmű bizonyítékra tényleg szükség lenne.
egyértelmű bizonyíték sosem lesz... nekem senki ne mondja azt, hogy ez nem egy színjáték... Gyurcsány miért szövetkezett az oroszokkal? én azon sem lennék meglepődve, ha egyszer csak bejelentenék, hogy orosz gyarmat vagyunk... komolyan mondom, hogy sokszor úgy érzem színjáték ez az egész, én meg nézem mint egy néző a színpad alatt
 #167097  Szerző: altermanus

Az RTL-en az volt 2015 telén, idézem szó szerint:
Sokan a egyetemisták közül jó bulinak tartják a tüntetést. Semmi másról nem szól, csak arról, hogy valakit elverjenek valamiért.
2015. Január (egy egyetemista, aminek tandíjat kellett volna fizetni 2016-ban, ha nem vonják vissza a törvényt.)
Ezzel szemben ez egy 'békés' tüntetés... nem is igazán a pártokról szólna, mert az megosztaná az embereket. Nem is mennék bele, de az biztos, ha bármelyik párt beleszól, ott vége a tüntetésnek... jobb ez így! (2006-ra gondolva, ahol egyik párt sem állt ki Gyurcsány ellen, csak a Fidesz <na meg talán a jobbik, de nem volt akkor még a parlamentben - Ismerjük a történetet, nem kell bemutatni>
Javítson ki valaki ha tévedek, vagy másképpen látja...)
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 517