RADIOSITE Fórum

• Informatika

#167126  Szerző: noartist

Mondom. Kapd le az alaplapról a gombelemet.
 #167124  Szerző: altermanus

szemilan írta:De, az alaplapon lévő elemet (az nem akku!!) kellene kivenni. Persze előtte a tápkábelt is húzd ki, valamint az akkuját is vedd ki. Asztali gépeknél van Cmos Cleer Jumper, laptopokon sajnos nincs. A HP oldalán keress támogatást, a gép használati utasításában jó eséllyel lesz leírás, hogyan töröld a CMOS tartalmát.
CMOS-ra gyanakszom... de nem merek vele semmit se csinálni, hátha elrontom, aztán fuccs...
ha leírna valaki 4-5 lépést, mit hogyan kell csinálni, akkor már bátrabban állnék neki...
 #167123  Szerző: szemilan

De, az alaplapon lévő elemet (az nem akku!!) kellene kivenni. Persze előtte a tápkábelt is húzd ki, valamint az akkuját is vedd ki. Asztali gépeknél van Cmos Cleer Jumper, laptopokon sajnos nincs. A HP oldalán keress támogatást, a gép használati utasításában jó eséllyel lesz leírás, hogyan töröld a CMOS tartalmát.
altermanus írta:
noartist írta:
altermanus írta:Van egy elitebook 6930p HP laptopom... Nagyon jó, meg minden, de nem tudom a passwordot a BIOS-hoz... néztem videókat, meg mindent róla, de sehogy nem jutok vele dülőre, hogyan lehetne ,,resetelni", vagyis vissza az alapbeállításra, és talán eltűnik a jelszó belőle. elméletileg létezik egy USB indító, de nem találom sehol sem. Valami ötlet hogyan lehetne ezt megoldani?
Kezdetnek vedd ki az elemet. Úgy kis eséllyel elfelejti.
nem jött be... vagy melyikre gondolsz... (remélem nem gombelemre) akksira?
 #167114  Szerző: altermanus

elméletileg lehet: https://www.youtube.com/watch?v=bQqbB3WUBUU
csak az indító lemezt nem találom...
UPDATE: Valaki ismeri a PC CMOS CLEANER-t?
 #167113  Szerző: Csongii

Elvileg sehogy.... használd, amíg tudod. A cégnél egyik kollégának sikerült lejelszavaznia egy laptopot, úgy hogy elfelejtette mi a jelszó, azóta azt csak vetítéshez használják.
 #167112  Szerző: altermanus

noartist írta:
altermanus írta:Van egy elitebook 6930p HP laptopom... Nagyon jó, meg minden, de nem tudom a passwordot a BIOS-hoz... néztem videókat, meg mindent róla, de sehogy nem jutok vele dülőre, hogyan lehetne ,,resetelni", vagyis vissza az alapbeállításra, és talán eltűnik a jelszó belőle. elméletileg létezik egy USB indító, de nem találom sehol sem. Valami ötlet hogyan lehetne ezt megoldani?
nem jött be... vagy melyikre gondolsz... (remélem nem gombelemre) akksira?
 #167111  Szerző: noartist

#167110  Szerző: altermanus

Van egy elitebook 6930p HP laptopom... Nagyon jó, meg minden, de nem tudom a passwordot a BIOS-hoz... néztem videókat, meg mindent róla, de sehogy nem jutok vele dülőre, hogyan lehetne ,,resetelni", vagyis vissza az alapbeállításra, és talán eltűnik a jelszó belőle. elméletileg létezik egy USB indító, de nem találom sehol sem. Valami ötlet hogyan lehetne ezt megoldani?
 #167079  Szerző: LuciFerko

Gr3g0ry írta:
LuciFerko írta:Aki szív a win10 összegző frissítésekkel: Antivirus program uninstall, frissítés felrak, majd újra install. Kikapcsolni nem elég!
Vagy kivételként felvenni az érintett mappát(pl.:C:\Windows),arra a kis időre.
Az nem segít, próbáltam. :S
 #167077  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Aki szív a win10 összegző frissítésekkel: Antivirus program uninstall, frissítés felrak, majd újra install. Kikapcsolni nem elég!
Vagy kivételként felvenni az érintett mappát(pl.:C:\Windows),arra a kis időre.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 330