RADIOSITE Fórum

• Adótornyok

#167559  Szerző: LuciFerko

A solti Kossuth másnál is brummos?
 #167301  Szerző: molnarb

Délig adókarbantartás van...
 #167299  Szerző: zsofi75

Sziasztok a Szentesrol sugárzó rádióadok jelenleg nem üzemelnek,40perce meg mentek, lehet adokarbantartas van.Szep napot nektek
 #167211  Szerző: joe

Nem csak műsorszórás...mit rejt egy hazai "adótorony": https://youtu.be/XxXm9ABQnzY - igaz, nem olyan szép magas, mint USA beli társai...Joe
 #167187  Szerző: patrikeskiss92

És végül, az a tesztadás, ami immár 10. alkalommal szólt (értelemszerűen a megszokott frekvenciákon), annak már vége ma este 22:18-kor, és ezek után amíg nem lesz különlegesebb a jövőbeli tesztadások, addig nem is fogom majd jelezni, hiszen egy kicsit már uncsi, hogy ilyen hosszú ideje tesztelnek!

Csak azt ne feledjétek, hogy akit ez még mindig érdekel, az majd akkor figyelje minden hónap 10-én és 25-én a megszokott időpontban, ÉS most már innentől kezdve itt többet nem jelzek szerintem, mert mégis mi értelme van, ha csak sípolás hallható úgy 2 hetente? Még ha más nem is jelzi már, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy innentől kezdve már nincs több tesztadás a jövőben :troll:
 #167045  Szerző: LuciFerko

Solton éjjel 11 körül szereltek valamit, mert ki-be kapcsolták az adót, a térerő ingadozott és különböző frekvenciájú mérőjeleket adtak. Talán indul az adócsere? Vagy csak a szokásos ellenőrzés/karbantartás?
 #166839  Szerző: altermanus

Akkor ideje lenne már megkérdezni a Tanácsot, hogy mit és hogyan akarnak a frekvenciákon... Legfeljebb azt mondják nem publikus még... :troll:
 #166837  Szerző: nyikolaj

Oke,hogy tesztelnek már jó ideje az országban de jó lenne többet is megtudni. Ideje lenne szerintem.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 87