Egyébként Kasuba L. Szilárd hova tűnt?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
djlacee írta:Nem szakmailag nyilvánulok meg: nekem nem tetszik a változás. Nagyon elfogyott a dance, túl sok lett a mainstream...+1
szblcs írta:Bár az Inspira mérés szerint már most is a leghallgatottabbak (megjegyzendő, sokan vitatják azért azt a kutatást), elérkeztünk oda, hogy tényleg jó a program és a zene is.Egyetértek- ez az egyetlen rádió, amit az ember akár egész nap is szívesen hallgat (ha megteheti).
Profi, nagyszerű lett a zenei válogatás, pont olyan, amilyennek egy CHR rádiónak lenni kell. 1-2 szélsőséget hallok még, de szerintem az is csak a kvóták miatt van. Az éjjelt hagyjuk, az minden rádiónál halott dolog.
Jóval tudatosabb, átgondoltabb. (És ezt csak halkan mondom, mert szubjektív: szerintem az Önindító a legszórakoztatóbb, egyik legjobban felépített reggeli műsor a piacon.)
mlaszlo írta:Szerintem is abszolút beleillik az arculatba, nekem kifejezetten tetszik a Pixa remixe!noartist írta:UFO- Napolaj.Miért szokatlan? Zenei stílusban szerintem megfelel a rádió irányvonalának. Az más kérdés, hogy szerintem szörnyű feldolgozás lett.
Az oké, hogy Pixa, tehát rezidens remixe, de nagyon szokatlan a Music FM-en.
noartist írta:UFO- Napolaj.Miért szokatlan? Zenei stílusban szerintem megfelel a rádió irányvonalának. Az más kérdés, hogy szerintem szörnyű feldolgozás lett.
Az oké, hogy Pixa, tehát rezidens remixe, de nagyon szokatlan a Music FM-en.