RADIOSITE Fórum

• Troposzférikus terjedések

#168145  Szerző: djlacee

Zsolna a 12A -n ad? Mert ott egyetlen villanás sincs a térerőjelzőn
 #168144  Szerző: Sszilu

Sszilu írta:Első alkalommal fogom a magyar DAB-ot, valamint Besztercebányát. Közben a Zakarpattya FM is jól jön.
Elég jó a terjedés, az északkelet/délnyugati irányban.
Valószínű, hogy nem Besztercebánya DAB-csomagját fogtam/fogom, mert a vétel egész nap folyamatos, így nagy valószínűséggel, az a frissen bekapcsolt Zsolna adása. A pontos irányt nem figyeltem reggel, mert nem tudtam, hogy van a besztercebányi mellett már egy másik adó is.
 #168125  Szerző: Sszilu

djlacee írta:
Sszilu írta:Első alkalommal fogom a magyar DAB-ot, valamint Besztercebányát. Közben a Zakarpattya FM is jól jön.
Bécs mellett letárolta a magyar muxot is ugyan azon a csatornán?
Nem, ha rákeresek a csatornára, felülírja a bécsi csatornalistát. Sajnos, nem kezeli külön a két muxot, vagy ez, vagy az. Ezért nem is mentettem el Besztercebányát, nehogy az olasz csomag törlődjön. :-)
 #168123  Szerző: djlacee

Bécs mellett letárolta a magyar muxot is ugyan azon a csatornán?
 #168117  Szerző: Sszilu

Első alkalommal fogom a magyar DAB-ot, valamint Besztercebányát. Közben a Zakarpattya FM is jól jön.
 #167630  Szerző: Sszilu

Erősödő vétel van dél, dél-nyugat felől.
 #167415  Szerző: Sszilu

Kovi02 írta:Van terjedés északi irányból,most tisztán jön az Ochsenkopf-i Bayern 3 és a 95,3-on egy lengyel adó ütötte ki a belgrádi RB 1-et.
Nálam meg sem nyikkan Ochsenkopf. :-(
 #167414  Szerző: Kovi02

Van terjedés északi irányból,most tisztán jön az Ochsenkopf-i Bayern 3 és a 95,3-on egy lengyel adó ütötte ki a belgrádi RB 1-et.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 331