RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#167435  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:Az Europa2-n jó a szombat esti zenei felhozatal :yes: :yes: :yes:
Kronehiten is
 #167432  Szerző: LuciFerko

Az Europa2-n jó a szombat esti zenei felhozatal :yes: :yes: :yes:
 #167006  Szerző: altermanus

BMáté írta:Ha már szóba került az Anténa Rock, szerintem kiválóan össze lett rakva és nagyon jó a koncepció. Tavaly ősszel Szlovákiában járva ők szóltak a kocsiban, és gyakorlatilag rajtuk keresztül szerettem meg igazán a rock zenét.
Szóval le a kalappal, és hajrá! :yes: :yeah:
akkor hallgass sok Metalindát ;) (nem vicc, szlovák rock zenekar)
 #167005  Szerző: BMáté

Ha már szóba került az Anténa Rock, szerintem kiválóan össze lett rakva és nagyon jó a koncepció. Tavaly ősszel Szlovákiában járva ők szóltak a kocsiban, és gyakorlatilag rajtuk keresztül szerettem meg igazán a rock zenét.
Szóval le a kalappal, és hajrá! :yes: :yeah:
 #167004  Szerző: altermanus

Állítólag a Raimsteinnel összeakadt a bajszuk anno, mikor megcsinálták, és megtalálta a menedzser (nem hiszem hogy pont ezt a) videót tőlük... de peren kívül megegyeztek, egy ejnye-bejnyével, nomeg egy kis money-val (arról nem szól a pletyka mennyivel). Szlovákiai magyaroktól hallottam néhány éve...
Felhívom a moderátor figyelmét, ha törölni akarja pletyka keltés miatt, tegye meg bátran. :)
 #166124  Szerző: Kovi02

Az AS FM új szignálparkot kapott,olyat,amilyen az 538-nak van, :shock: :shock: .
(amúgy zeneileg is jól össze van rakva,nem egy 538,de azért itthon is lehetne egy AS FM szintű rádió)
 #165802  Szerző: LuciFerko

Azt kell, hogy mondjam, a Radio Romania Anctualiti nagyon szépen össze van rakva!
Pl vasárnap este: hazai és nemzetközi sporteredmények bejelentkezésekkel, és jó zenékkel. (Már amennyit értek románul...)
Reggel: kommentárok, friss hírek, szintén jó zenékkel. És az egész könnyed, de nem erőltetett stílusban. + jó szignálok, arculat.
 #165735  Szerző: Kovi02

Ill. egy utolsó hozzászólás a régebben felhozott horvát állami rádióhoz:
az egyik ma esti műsorukban
1. ugyanazok a zenék szólnak ugyanakkor 3 hét óta.
2. 3 percig csak szólt a gumizene(gondolom a konzerv műsor alatt rövid volt a reklám)
3. egy telefonhívást rosszul vágtak meg,és a végéből 1perc részenként belecsúszik a zenébe legalább 2x hangosabban
4. azt nem gondolhatják komolyan hogy horvát népzene,horvát popzene,dance zene,illetve 80-90 es zenék lemennek 1 órán belül?!

Röviden csak ennyi.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 151