RADIOSITE Fórum

• Csaba Rádió - Békéscsaba - 88.9 MHz

#167449  Szerző: kukac

Gyurii írta:Ez magyarul mit jelent kukac? :oops:

Ideiglenesen? Kitartanak amíg lehet a hörcsöggel szemben?
Ez konkrétan azt jelenti, hogy akár januárig is elhúzhatják ideiglenes engedéllyel (a médiatanács elmegy nyári szabadságra, ősszel nem hoznak döntést hónapokig, stbstb), így gyakorlatilag végig lehet csinálni az évet. A juventus is elműködött így egy jó darabig. Nem nagyon érdeke senkinek, hogy döntés szülessen.
 #167425  Szerző: kukac

"193/2017. Az INTERAX Kft. kérelme ideiglenes médiaszolgáltatási szerződés megkötésére az Mttv. 65. § (11) bekezdése alapján a Békéscsaba 88,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőség vonatkozásában"
forrás
 #163173  Szerző: Gyurii

kukac írta:"...A Médiatanács a Békéscsaba 88,9 MHz helyi rádiós frekvencia hasznosítására meghirdetett pályázati eljárásban hiánypótlásra szólította fel mindkét pályázót... "
(kozl_NMHH_MT_49het_vegl.docx)
"...és a hörcsögék a hiányt pótolják $!" :troll:
 #163103  Szerző: kukac

"...A Médiatanács a Békéscsaba 88,9 MHz helyi rádiós frekvencia hasznosítására meghirdetett pályázati eljárásban hiánypótlásra szólította fel mindkét pályázót... "
(kozl_NMHH_MT_49het_vegl.docx)
 #162772  Szerző: Gyurii

Igen az a leglogikusabb, viszont a hipp-hopp csomo frekvenciak utan, szerintem a 90,2 relezni fogja a 88,9-et vmi kiskapu stb altal.

Helyinek meg megmarad a Mega radio 2 frekije..
 #162610  Szerző: Gr3g0ry

Wolfman írta:
Gr3g0ry írta:
Gyurii írta:Viszont, ha tegyük fel az "esélyes" Vajna nyer, akkor mi lesz az orosházi 90,2-el? :oops:
Miért, az orosházára is van (már) pályázat? :)
Úgy tudom, még nem, nem is azért kérdezte szerintem.
A tippem az lenne, hogy önállónak marad meg - apropó van saját honlapja az orosházi adásnak: http://www.radio1oroshaza.hu/
Én is arra gyanakszom.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 44