RADIOSITE Fórum

• Csaba Rádió - Békéscsaba - 88.9 MHz

#167474  Szerző: kukac

Gyurii írta:OFF: Itt Bekesben meg ures a sav.. kulfoldi adok is alig.. nagy romanok es ennyi..am miert baj ennyi helyi? Inkabb torekedne arra a hatosag, hogy elerhetobbe valjon a helyi radiozas elhivatott stabok, emberek szamara. Ertem azzal, a kitermelhetobb koltsegvetest, tobb kimert palyazhato frekvencia, enyhebb egyeb elvarasok. Es nekem ne jojjon senki a "nem lehet kimerni itt tobb freki" dumaval.. baromsag. Sot amit most van kiosztva azok az egyik legnormalatlanabb "kimeresek".
Te ugye nem csináltál még rádiót? :)
 #167468  Szerző: markfelt

Nem az a baj, hogy túl nagy a választék, hanem az a baj, hogy máshol nem ennyi. Meg kicsit az is, hogy kicsi piac, kicsi pénz, és túl sokan osztoznak rajta, ez nem egészséges. Persze az egész rádiós piac egészségtelen, nemcsak a csabai. :)

Mindezek ellenére a Csaba Rádió szerintem igen jól össze van rakva, és nemcsak a nívós weblap miatt mondom ezt.
 #167467  Szerző: Gyurii

OFF: Itt Bekesben meg ures a sav.. kulfoldi adok is alig.. nagy romanok es ennyi..am miert baj ennyi helyi? Inkabb torekedne arra a hatosag, hogy elerhetobbe valjon a helyi radiozas elhivatott stabok, emberek szamara. Ertem azzal, a kitermelhetobb koltsegvetest, tobb kimert palyazhato frekvencia, enyhebb egyeb elvarasok. Es nekem ne jojjon senki a "nem lehet kimerni itt tobb freki" dumaval.. baromsag. Sot amit most van kiosztva azok az egyik legnormalatlanabb "kimeresek".
 #167462  Szerző: Kovi02

szblcs írta:Ezzel szemben Szombathely:
Kossuth
Petőfi
Bartók
Dankó
Katolikus
Mária
Credo
Frisss (ami majd nyilván R1 lesz, gondolom)

Szerencsére közel az osztrák határ.
Szeged ennél is rosszabb:
Kossuth
Petőfi
Bartók
Dankó
Rádió 88
Európa Rádió
(mondjuk ott közel a szerb határ,de a belvárosban azok nem szólnak)
 #167461  Szerző: kukac

szblcs írta:Ezzel szemben Szombathely:
Kossuth
Petőfi
Bartók
Dankó
Katolikus
Mária
Credo

""Hogyan tegyünk érdektelenné komplett médiaplatformokat több generáció számára" c. gyakorlati útmutatónkat láthatják"...
 #167458  Szerző: markfelt

Ezzel szemben Szombathely:
Kossuth
Petőfi
Bartók
Dankó
Katolikus
Mária
Credo

#167456  Szerző: kukac

szblcs írta:Az egyébként teljesen érthetetlen, hogy Békéscsabán miért alakult így, hogy 3 kereskedelmi, helyi rádió van. Miközben Szegeden, Pécsett, Győrben meg egy, vagy egy sem.

Illetve nagyon is érthető, csak szánalmas.

Baja is egy érdekes pont, egy időben négy kereskedelmi rádió üzemelt. 35.000 emberen osztozva.
Teljesen jól mutatja a hazai médiaszabályozás érdekmenetét. Egyébként öt rádió van helyben, nyugodtan bele lehet számolni a kereskedelmi vonalba a helyi Kossuth és Dankó adókat is, hiszen a kutatásban is szerepelnek.
 #167454  Szerző: markfelt

Az egyébként teljesen érthetetlen, hogy Békéscsabán miért alakult így, hogy 3 kereskedelmi, helyi rádió van. Miközben Szegeden, Pécsett, Győrben meg egy, vagy egy sem.

Illetve nagyon is érthető, csak szánalmas.

Baja is egy érdekes pont, egy időben négy kereskedelmi rádió üzemelt. 35.000 emberen osztozva.
 #167453  Szerző: kukac

szblcs írta:
kukac írta:
szblcs írta:A Rádió Plus Kft.-nek érdeke, nem?
Nem feltétlen, a mérésnél úgy sem lehet szétválasztani, így viszont nem kell senkinek kapkodni.
Azt azért gondolom nem bánnák, ha a reklámbevétel hozzájuk menne...
Bizonyára, de talán inkább a lefedettségi "folt" miatt lehetne fontos. A bevétel nem annyira rózsás a térségben, viszont a költség kb. azonos. Így a kivárás is opció lehet.
 #167452  Szerző: markfelt

kukac írta:
szblcs írta:A Rádió Plus Kft.-nek érdeke, nem?
Nem feltétlen, a mérésnél úgy sem lehet szétválasztani, így viszont nem kell senkinek kapkodni.
Azt azért gondolom nem bánnák, ha a reklámbevétel hozzájuk menne...
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 44