RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#16748  Szerző: Johnny

Az ORTT sajtósa azt mondja ők már nem foglalkoznak az üggyel, átadták az NHH-nak a gosk ügyét, ők már bezárták őket, innentől kezdve az NHH dolga hogy a határozatot érvényesítse.
3. kör NHH....
 #16658  Szerző: mg

nálunk 1500 zene forog, az ügyvédeink már dörzsölik a tenyerüket :D
 #16655  Szerző: Zoey

Flash írta:
Zoey írta:A legtöbb zene a legjobb helyen.
Azon gondolkodom, hogy ezek a kibaszottul kreatív szlogenek milyen emberek agyából pattanhatnak ki... Merthogy 50-nél több IQ, és kb 30 másodpercnél több idő nem kell egy ilyen kitalálására.
Na ja, ennél én is jobbat tudok kitalálni... Elég szánalmas. Megszámolták az összes rádióadó zenéinek számát, és kijött, hogy nekik van a legtöbb zenéjük? :)
 #16654  Szerző: Flash

Zoey írta:A legtöbb zene a legjobb helyen.
Azon gondolkodom, hogy ezek a kibaszottul kreatív szlogenek milyen emberek agyából pattanhatnak ki... Merthogy 50-nél több IQ, és kb 30 másodpercnél több idő nem kell egy ilyen kitalálására.
 #16653  Szerző: Zoey

Na ja, ebből a kisebb megújulásból tényleg az következik, hogy nem "tervezik" megszűnésüket. Elég hülyeség ez az új szlogen, semmi értelme: A legtöbb zene a legjobb helyen. Meg ezek az új szignálok... hallatszik, hogy nem idegenek mondták fel maguktól ezeket a jó véleményeket, ahhoz túl "mesteriek".
 #16625  Szerző: Zoey

Azért az tetszik, hogy ő beszél a tisztességről és ferr dolgokról, és hogy mások ne éljenek belőlük... hogy is van ez?!?
 #16612  Szerző: Obladioblada

Azt mondja... "A hozzánk tartózó csapatok, Nyíregyháza, Diósgyőr." :P Kár hogy a DVTK már vagy másfél éve felbontotta a szerződést, rögtön az új tulaj érkezésével, mivel oda sem tejelt a banda egy vasat sem. Korrekt tájékoztatás.

Amúgy ismét bebizonyosodott, hogy a nemzeti sport nem a szakma csúcsa. Ha én egy jól értesült riporter lennék (én az vagyok, de tegyük fel, ha én lennék ő), akkor rákéredzkednék olyan témákra is, mint a hitel még fel nem vétele, és hogyan tovább, illetve az egyéb ügyek. De mindegy is... Ennyit várhatunk el a budapesti sajtótól. Készült, egy marketinges, benyalós, nagyon faszák vagyunk riport megint.
 #16607  Szerző: Johnny

Öcsém ez a videóóó.....tiszta bajnai a fej (jól megtokásodott) csak a hangja nem stimmol, de a mimika.....
 #16603  Szerző: VidámSrác

Johnny írta:Tegnap beszéltem a versenyhivatallal. Nem hallottak az ügyről, sőt a Jonatán Rádió Kft.-ről sem hallottak még semmit.
Egymásnak mutyizik itt mindenki.
vagy csak ez az az ország, ahol a hivatalok ilyen fajta szimbiózisban élnek egymással.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 222