djlacee írta: Simán lehet úgy, hogy megvágják a reklámblokkot, és a maradék helyre teszik be a hírblokkotSzerintem nemcsak az órás hírblokkokról van szó, könnyen lehet, hogy folytatják a helyi tematikájú magazinműsorokat.
djlacee írta: Simán lehet úgy, hogy megvágják a reklámblokkot, és a maradék helyre teszik be a hírblokkotSzerintem nemcsak az órás hírblokkokról van szó, könnyen lehet, hogy folytatják a helyi tematikájú magazinműsorokat.
Wolfman írta:Simán lehet úgy, hogy megvágják a reklámblokkot, és a maradék helyre teszik be a hírblokkotkondalyuk írta:személy szerint jobban örülnék itt Pécsen 10-17 közti helyi ablaknak.Én is, és lesz is (!), ugyanis
http://okpecs.hu/szemelyesen-inditjak-e ... ek-pecsen/Pécsen ugyanis napi 10 órában csak helyi hírek mennek majd, helyi műsorvezetőkkelÉrdekes fejlemények.
kondalyuk írta:személy szerint jobban örülnék itt Pécsen 10-17 közti helyi ablaknak.Én is, és lesz is (!), ugyanis
Pécsen ugyanis napi 10 órában csak helyi hírek mennek majd, helyi műsorvezetőkkelÉrdekes fejlemények.
Sakál írta:Programming szempontból viszont releváns, hogy egységes-e a hálózat, vagy sem. Talán kicsit branding szempontból is.szblcs írta:Nekem a cikkből úgy jön le, hogy 10-17 közt lesz helyi műsorablak. Viszont meglepő lenne, ha ezt a központi R1 hagyná.Ha jobban belegondolsz, akár még lehetne is, ebben az idősávban 7köznap baromira semmi nem történik, a zenék így is, úgy is ugyanazok, Györke Attist meg annyira szerintem nem hiányolják a baranyaiak.
szblcs írta:Nekem a cikkből úgy jön le, hogy 10-17 közt lesz helyi műsorablak. Viszont meglepő lenne, ha ezt a központi R1 hagyná.Ha jobban belegondolsz, akár még lehetne is, ebben az idősávban 7köznap baromira semmi nem történik, a zenék így is, úgy is ugyanazok, Györke Attist meg annyira szerintem nem hiányolják a baranyaiak.