Digas?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
noartist írta:Audacity?djlacee írta:Hát az asztali verzióban engem egyáltalán nem győzött meg, rádióban kínszenvedés vele dolgozni, ráadásul egyetlen hangvágáshoz szükséges szoftver se fut rajta, ami Windowson meg igen...Adobe Audition?
djlacee írta:Hát az asztali verzióban engem egyáltalán nem győzött meg, rádióban kínszenvedés vele dolgozni, ráadásul egyetlen hangvágáshoz szükséges szoftver se fut rajta, ami Windowson meg igen...Adobe Audition?
markfelt írta:Konkrétabban? Nem sznobkodni veszem, hanem a stabilitása miatt, valamint multimédiás feladatok elvégzésére.noartist írta:Na, itt volt az ideje a váltásnak: kipróbálom, milyen az Apple notebookok világa.Én kaptam, szerintem egy túlhypeolt fos, ha dolgozni kell, nem játszik. Vissza is váltottam Winre.
Hátha nem kapok agyrákot majd olyan gyakran, mint eddig.
noartist írta:Na, itt volt az ideje a váltásnak: kipróbálom, milyen az Apple notebookok világa.Én kaptam, szerintem egy túlhypeolt fos, ha dolgozni kell, nem játszik. Vissza is váltottam Winre.
Hátha nem kapok agyrákot majd olyan gyakran, mint eddig.
blue írta:Nem gondolnám, hogy zavarná az az egy wifi, analyzerrel vagy wifi radarral látja a hálózatokat, de ha azon keresztül akarok csatlakozni akkor lefagy a progi. Sztem driver miatt van mert pl. hotspot-ként nem lehet beállítani. Minegy annyira nem vészes..A linuxos wifi radar nekem se mükszik ha csatlakozni akarok,de diagnosztikára kíváló.
blue írta:Nem gondolnám, hogy zavarná az az egy wifi, analyzerrel vagy wifi radarral látja a hálózatokat, de ha azon keresztül akarok csatlakozni akkor lefagy a progi. Sztem driver miatt van mert pl. hotspot-ként nem lehet beállítani. Minegy annyira nem vészes..