RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#167780  Szerző: tomee

asr27 írta:
Dawe1797 írta:
tomee írta:Van amúgy egy-pár érdekes megoldás. Nekem a kedvencem az volt, mikor pár hónappal ezelőtt a Music Partyban Jován játszott délután élőben (!), és szép sorrendben fel lettek konferálva a dalok, hogy mi után mi lesz (!) rákeverve, Juhász Geri tolta a szokásos "Te jó ég, atyaúristen, hát micsoda hangulat van itt kéremszépen" dumát, illetve jöttek a szokásos dicsérő sms-ek is a hallgatóktól. A mix amúgy tényleg nagyon jó, az egyik kedvencem nekem is.

A lényeg viszont az, hogy a szóban forgó mix ezelőtt kb. 7 évvel készült. Onnan tudom, hogy annak idején még fel is vettem a ROXY DJ-ből, mert már akkor is tetszett. :)
Lehet, csak a tracklist volt ugyanaz.
Szerintem is. Soha nem szoktak régi, más rádiókban játszott mixeket leadni.
http://www65.zippyshare.com/v/fpg9DQIk/file.html <--- ROXY
http://www65.zippyshare.com/v/gGBUTr1F/file.html <--- MUSIC FM

Szerintem meg eleve tök mindegy, mert ez egyrészt akkor sem live-ban ment, meg eleve nincs már 6 éve Roxy. Plusz, mint próbáltam utalni rá korábban, ez inkább vicces érdekesség, mint amolyan "na most aztán jól lebuktatok" trollkodás....
 #167778  Szerző: noartist

Évek óta így megy.
 #167777  Szerző: Gr3g0ry

Marcii írta:
Wolfman írta:
207/2017. A Prodo Voice Studio Zrt. (Budapest 89,5 MHz – Music
FM) körzeti rádiós médiaszolgáltató részletfizetés iránti kérelme
http://nmhh.hu/dokumentum/188002/20web.pdf Ez rosszat jelent?
Valószínűleg nem,elképzelhető hogy csak így oldható meg gondmentesen.
 #167774  Szerző: Marcii

Wolfman írta:
207/2017. A Prodo Voice Studio Zrt. (Budapest 89,5 MHz – Music
FM) körzeti rádiós médiaszolgáltató részletfizetés iránti kérelme
http://nmhh.hu/dokumentum/188002/20web.pdf Ez rosszat jelent?
 #167701  Szerző: asr27

Dawe1797 írta:
tomee írta:Van amúgy egy-pár érdekes megoldás. Nekem a kedvencem az volt, mikor pár hónappal ezelőtt a Music Partyban Jován játszott délután élőben (!), és szép sorrendben fel lettek konferálva a dalok, hogy mi után mi lesz (!) rákeverve, Juhász Geri tolta a szokásos "Te jó ég, atyaúristen, hát micsoda hangulat van itt kéremszépen" dumát, illetve jöttek a szokásos dicsérő sms-ek is a hallgatóktól. A mix amúgy tényleg nagyon jó, az egyik kedvencem nekem is.

A lényeg viszont az, hogy a szóban forgó mix ezelőtt kb. 7 évvel készült. Onnan tudom, hogy annak idején még fel is vettem a ROXY DJ-ből, mert már akkor is tetszett. :)
Szerintem is. Soha nem szoktak régi, más rádiókban játszott mixeket leadni.
 #167700  Szerző: Dawe1797

#167660  Szerző: markfelt

Én eleve jól szórakozom azon, amikor mondjuk egy DJ fellép, és úgy tesz, mintha csinálna valamit, közben pedig csak rázza a karját és billeg ide-oda, néha a fejével is bólogat, nagyon beleélős arcot vágva. Mégis koncertként tartják számon. Kurva vicces. :D

Ennél már csak az szórakoztatóbb, amikor a Rádió 1 DJ-i a mix közben facebookoznak, és mindezt közvetítik webcamon.
 #167655  Szerző: tomee

Van amúgy egy-pár érdekes megoldás. Nekem a kedvencem az volt, mikor pár hónappal ezelőtt a Music Partyban Jován játszott délután élőben (!), és szép sorrendben fel lettek konferálva a dalok, hogy mi után mi lesz (!) rákeverve, Juhász Geri tolta a szokásos "Te jó ég, atyaúristen, hát micsoda hangulat van itt kéremszépen" dumát, illetve jöttek a szokásos dicsérő sms-ek is a hallgatóktól. A mix amúgy tényleg nagyon jó, az egyik kedvencem nekem is.

#167653  Szerző: noartist

Ezaz! Már vagy ötödjére megy le ugyanaz a Nara mix a Made in Hungary-ben.
Ne mondja nekem senki, hogy nincs másik, amit unásig lehetne ismételni, amikor csak ilyen konzerv összedobására van idő...
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 565