Gr3g0ry írta:mivel az alapvetően egy linuxos csomag.altermanus írta:vannak alternatív megoldások, de inkább win mint adáslebonyolító, de szerverként mindenképpen linuxot (debián) ajánlok...Szerencsére icecast van linuxra is.
Gr3g0ry írta:mivel az alapvetően egy linuxos csomag.altermanus írta:vannak alternatív megoldások, de inkább win mint adáslebonyolító, de szerverként mindenképpen linuxot (debián) ajánlok...Szerencsére icecast van linuxra is.
altermanus írta:vannak alternatív megoldások, de inkább win mint adáslebonyolító, de szerverként mindenképpen linuxot (debián) ajánlok...Szerencsére icecast van linuxra is.
Wolfman írta:+1 (Radio DJ)LuciFerko írta:Wine-nal az is működne, de ott van a Sourcefabric Airtime, ami viszont natív linuxos program.djlacee írta:Gondolkoztam azon, hogy ha egyszer végre tudnék legális rádiót indítani, az adásgép Ubuntu alapú lesz, és linuxos adáslebonyolító lesz rajta. Így legalább ingyen legális szoftverem is lesz.Radio DJ
LuciFerko írta:Wine-nal az is működne, de ott van a Sourcefabric Airtime, ami viszont natív linuxos program.djlacee írta:Gondolkoztam azon, hogy ha egyszer végre tudnék legális rádiót indítani, az adásgép Ubuntu alapú lesz, és linuxos adáslebonyolító lesz rajta. Így legalább ingyen legális szoftverem is lesz.Radio DJ
djlacee írta:Gondolkoztam azon, hogy ha egyszer végre tudnék legális rádiót indítani, az adásgép Ubuntu alapú lesz, és linuxos adáslebonyolító lesz rajta. Így legalább ingyen legális szoftverem is lesz.Radio DJ
Wolfman írta:Az is van, ha ingyeneset szeretnénk.noartist írta:Audacity?djlacee írta:Hát az asztali verzióban engem egyáltalán nem győzött meg, rádióban kínszenvedés vele dolgozni, ráadásul egyetlen hangvágáshoz szükséges szoftver se fut rajta, ami Windowson meg igen...Adobe Audition?