RADIOSITE Fórum

• Informatika

#167949  Szerző: Gr3g0ry

altermanus írta:a hahahaha(a)gfdfgdfg.hu-ra tonnaszám érkeztek ilyenek, de amióta létrehoztam a inforendek.hu/kapcsolat menüt, azóta nincs ilyen gondom... illetve egy volt, de le is tiltotta magát, mióta ez a lehetőség van...
Most sikerült elintézned hogy egy újabb spam-hullám jöjjön.
 #167948  Szerző: altermanus

a molnar.balazs@inforendek.hu-ra tonnaszám érkeztek ilyenek, de amióta létrehoztam a inforendek.hu/kapcsolat menüt, azóta nincs ilyen gondom... illetve egy volt, de le is tiltotta magát, mióta ez a lehetőség van...
 #167946  Szerző: noartist

Gr3g0ry írta:
noartist írta:Úgy tűnik, a Yahoo-s mailem elesett. Tonnaszámra érkeznek a kamu emailek, amelyeket ráadásul le sem lehet tiltani, hiszen mindegyik random generált címről érkezik.
Hogy a búbánatba találják meg az embert?! Lehet tenni valamit ellenük? Semmi "olyan" oldalon nem vagyok fent, nem kattintgatok összevissza...
Nincs esetleg egy honlapod ahol szerepel a email címed(a spambotok megtalálják)?
Milyen jellegű honlapra gondolsz?
 #167943  Szerző: Gr3g0ry

noartist írta:Úgy tűnik, a Yahoo-s mailem elesett. Tonnaszámra érkeznek a kamu emailek, amelyeket ráadásul le sem lehet tiltani, hiszen mindegyik random generált címről érkezik.
Hogy a búbánatba találják meg az embert?! Lehet tenni valamit ellenük? Semmi "olyan" oldalon nem vagyok fent, nem kattintgatok összevissza...
Nincs esetleg egy honlapod ahol szerepel a email címed(a spambotok megtalálják)?
 #167942  Szerző: noartist

Úgy tűnik, a Yahoo-s mailem elesett. Tonnaszámra érkeznek a kamu emailek, amelyeket ráadásul le sem lehet tiltani, hiszen mindegyik random generált címről érkezik.
 #167856  Szerző: altermanus

én alig várom, hogy vége legyen a szóbeli érettségiknek a dilitelem magamat facebookról... fater facebookján meg kezelem a rajongói oldalamat... de lehet kiteszem a tumblr oldalamat... mostanában többet bújom azt, mint a FB-t...
 #167855  Szerző: noartist

Értem én, hogy spórolás, de amit a Facebook művel a Messengerben elküldött fotókkal, az siralmas. Egy homályos, alacsony felbontású paca marad csak a képből, ha megnyitom böngészőben.
Nem várom el, hogy DSLR-szintű fotók menjenek át eredetiben, de azért na... egy egyszerű nyaralásos, mobillal készült fotó hangulatát is durván el tudja rontani- márpedig ez lenne a fő profil, nem? (mármint az élmények továbbítása)
Nagyon gyatra a Facebook. És akkor azt még nem is mondtam, hogy az alkalmazásaik milyen siralmasak.
 #167796  Szerző: altermanus

elméletileg támogatja, már csak azt kell kipróbálni, hogy hogyan tudom összeegyeztetni egy Facebook oldallal... köszönöm a segítséget :)
 #167788  Szerző: Wolfman

altermanus írta:feladták nekem a leckét...
Kaptam egy ötletet, hogy csinálhatnánk egy kerekasztal beszélgetést, amit egy Facebook oldalon élőben adnánk (egyenlőre csak ötlet, a részletek nincsenek kidolgozva).
Viszont ha már lenne egy ilyen szeretném igényesen csinálni, így kellene egy adáslebonyolító program amivel videót fel lehet élőben lőni a Facebookra. Erre azért lenne szükség mert akarok egy főcímet is csinálni hozzá, az elejére, és a végére is. Létezik ilyen program?
Élő közvetítéseknél ezt használják sokan: https://obsproject.com/
Nem tudom, hogy a Facebook Live-ot támogatja-e, de egy próbát megér.
 #167787  Szerző: altermanus

feladták nekem a leckét...
Kaptam egy ötletet, hogy csinálhatnánk egy kerekasztal beszélgetést, amit egy Facebook oldalon élőben adnánk (egyenlőre csak ötlet, a részletek nincsenek kidolgozva).
Viszont ha már lenne egy ilyen szeretném igényesen csinálni, így kellene egy adáslebonyolító program amivel videót fel lehet élőben lőni a Facebookra. Erre azért lenne szükség mert akarok egy főcímet is csinálni hozzá, az elejére, és a végére is. Létezik ilyen program?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 330