RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#167907  Szerző: noartist

Klassz a végtelenített zene, már csak beszélni kéne rá. Nyilván nem véletlen van a mixben, de üresen marha zavaró tud lenni.
Ha viszont szándékosan volt így: zavaró és fülbántó. De ezt kétlem.
 #167905  Szerző: Gr3g0ry

Csongii írta:Nem minden élő amúgy.
Én szinte mindig SC-n hallgatom vissza a mixeket, mert este mással vagyok elfoglalva, vagy már alszom amikor mennek. Elég jól hallható, hogy ki játszik élőben és ki az aki beküldi a mixeit. Valószínűleg nem mindenkinek tűnik fel, mert azért Juhász Geri ügyesen csinálja a dolgát. :)
A hallgatók számára nem az a lényeg hogy a mixek hogyan kerülnek "táralásra" hanem az hogy élvezzék.
 #167904  Szerző: Gr3g0ry

djlacee írta:
Dawe1797 írta: Az utóbbi időben már 23-01 óra között is az, minden nap.
De főleg azért, mert olyan DJ-k vannak később, akik pl nem is Magyarországon élnek
Elég drága mulatság több 100e kmnyi utazás.Így olcsón is megúszható.
 #167852  Szerző: djlacee

Dawe1797 írta: Az utóbbi időben már 23-01 óra között is az, minden nap.
De főleg azért, mert olyan DJ-k vannak később, akik pl nem is Magyarországon élnek
 #167840  Szerző: Dawe1797

Péntek, szombat, vasárnap mindig is konzerv volt a Killers. Az utóbbi időben már 23-01 óra között is az, minden nap.
 #167833  Szerző: Csongii

Nem minden élő amúgy.
Én szinte mindig SC-n hallgatom vissza a mixeket, mert este mással vagyok elfoglalva, vagy már alszom amikor mennek. Elég jól hallható, hogy ki játszik élőben és ki az aki beküldi a mixeit. Valószínűleg nem mindenkinek tűnik fel, mert azért Juhász Geri ügyesen csinálja a dolgát. :)
 #167826  Szerző: asr27

noartist írta:Ismétlés a jelenlegi Music Killers is. Ennyire nincsenek póttagok?
Vasárnap már lassan 1 éve ismétlés szokott menni, ráadásul a kezdetektől nem élő ezeken a napokon.
 #167825  Szerző: djlacee

Épp betanulnak az új Music Killers DJ-k (műsorban hallottam)
 #167824  Szerző: noartist

Ismétlés a jelenlegi Music Killers is. Ennyire nincsenek póttagok?
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 565